19 Aralık 2022 Pazartesi

Dikkat Köpek Var (2022)

DİKKAT KÖPEK VAR

Youtube'da dizisi bulunan Dikkat Köpek Var'ın sinema filmi Dikkat Köpek Var (2022), Polis Murat ve kendisine eşlik eden köpek Bal'ın maceralarını anlatıyor. Almanya doğumlu olan ve Türkiye'ye yerleşen Nusret Toplar'ın başrolünde olduğu filmin kadrosunda Mutlu Güney, Ergun Özfuruncu, Güney Kılınç ve Onur Büyüktopçu rol aldı. Ece İşbilen Dağ ve Deniz Cem Dağ ikilisinin yönettiği Komedi, Aile türündeki film Youtube kanalında yayınlanan diziden biraz daha farklı bir konuyla ve 'Z kuşağı' izleyiciye hitap edecek absürd komedi yaklaşımıyla sinemalara gelecek.

Seyirciler, CJ ENM'nin dağıtımını üstlendiği filmi 30 Aralık 2022 gününden itibaren sinemalarda izleyebilecek.

Dikkat Köpek Var (2022) Film Afişi

Dikkat Köpek Var, Konusu:

Murat, İstanbul Emniyeti’nin gururu olarak gösterilen polislerden biridir. Büyük bir mafya grubunu çökerttiği operasyondaki başarısı nedeniyle gizli bir uluslararası teşkilata atanır. Bu sırada manevi babası olarak gördüğü, kariyerinde idolü olan Teoman, peşinde olduğu Gölge tarafından vurulur. Gölge her şeyin sahtesini piyasaya süren ve bunun yanı sıra kendisine köpek ordusu kurmak isteyen biridir. Murat, Teoman’ın yürüttüğü “Gölge” operasyonunu devralır. Devraldığı tek şey operasyon değil aynı zamanda Gölge’nin elinden kurtarılmış, teşkilatın göz bebeği ve Teoman’ın biricik köpeği Bal’dır. Yalnız çalışmayı seven ve köpeklerle pek de iyi anlaşamayan Murat bu zorlu görevde Bal ile ilginç maceralara atılacak, yolu birçok insanla kesişecek, muzip ancak heyecanlı anlar yaşanacaktır.

Vizyon Tarihi: 30 Aralık 2022

Yönetmen: Ece İşbilen Dağ, Deniz Cem Dağ / Senaryo: Mehmet Güzelbeyoğlu ve Caner Yalçın / Görüntü Yönetmeni: Ediz Sara / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Nussi Production / Türkiye / 2022 / Süre: 99 dakika / Komedi, Aile / tt24176950 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Nusret Toplar (Murat rolünde)
Onur Büyüktopçu (Bahisçi rolünde)
Mutlu Güney (Teoman Baba)
Ergün Özfuruncu (Gölge)
Güney Kılınç
Ülkü Toplar

6 yorum:

  1. dikkat köpek var üstüne basmayın hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkat Köpek Var tabela olarak Türkiye'de en çok kullanılanlardan. Kiralık Ev, Satılık Ev, Garaj Kapısı gibi tabelalarla yarışır. Filme popüler bir isim vermişler bencesi :)

      Sil
  2. Hiç duymamışım ay valla sinema kültüründen çok uzak kalmışım ben ya. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkat Köpek Var çok yeni bir film. Çekimlerine Ekim ayında başlamışlar. Duymaman normal yani :))

      Sil
  3. Yabancı sanmıştım ilk etapta, sonra baktım ki bizim yapımlardan, izlerim bunu ben:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön