18 Aralık 2022 Pazar

Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş (2022)

Xiong chu mo: Chong fan di qiu

Serinin sekizincisi olan Animasyon türündeki Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş (2022) filminin yönetmenliğini Huida Lin üstleniyor. Boonie Bears serisinin kahramanları olan Bramble, Briar ve Vick yeni maceralarında gizemli bir uzaylı olan altı kulaklı kedi Avi'yle tanışacak, gezegenimizin geçmişi ile ilgili çok ilginç bilgiler edinecek ve silah tüccarı bir karı-koca ile fantastik, eğlenceli bir aksiyon yaşayacaklar.

Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş (2022) Poster

Fantawild Animasyon'un ürettiği, uzun soluklu Çin yapımı ödüllü Animasyon "Xiong chu mo: Chong fan di qiu", Bir Film dağıtımıyla 3 boyutlu ve dublajlı olarak 23 Aralık 2022 günü vizyona girecek.

Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş (2022) Konusu:

Bramble, Çam Ağacı Dağı'ndaki ormana çarparak inen teknolojik bir küp bulur ve büyük bir merakla karıştırır. Kübü açmayı başardığında beyni etkilenir ve öncekinden çok daha akıllı bir hale gelir. Küp, uzay gemisini kurtarmaya çalışan Avi adındaki gizemli bir uzaylıya aittir. Bramble ve Avi arkadaş olur. Bramble, Avi'nin halkı Rhyotların milyonlarca yıl önce dünyada yaşadığını öğrenir. Çok gelişmiş bir medeniyet olan Rhyotlar dünyayı yaşanamaz hale getirmiş ve yaşamak için yeni bir gezegen bulma umuduyla dünyayı terk etmişlerdir. Avi Bramble'ı alır ve halkından geriye kalan kalıntılara götürür ama o esnada yüksek teknolojili silahlara sahip bir insan ordusu ikiliye saldırır. Peki Avi neden dünyaya döndü? Bu kez evini, dünyayı koruyabilecek mi?

ayı kardeşler boonie bears film serisi
Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş (2022) Bramble ve Avi

Vizyon Tarihi: 23 Aralık 2022

Diğer Adları: Boonie Bears: Back to Earth, Xiong chu mo: Chong fan di qiu / Yönetmen: Huida Lin / Senaryo: Rachel Xu, Qin Wan, Lin Jiang / Müzik: Zhiping Li / Dağıtım ve ithalat: Bir Film / Çin / 2022 / Süre: 97 dakika / Animasyon, Komedi, Aile, 3D / tt17081112 / 6+

Ayı Kardeşler (Boonie Bears) Film Serisi:

8 yorum:

  1. Baya eğlenceli birşeye benziyor bu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlencelidir, daha önce merak edip bir filmi izlemiştim. Güzel bir dünya yaratmışlar. :)

      Sil
  2. İlginç görünüyor, görseller iyiymiş. Uzaylı da pek huysuz, sesine alışamadım bir türlü. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzaylı kedinin sesinin İngilizce dublajını merak edip fragman izledim. Onlar da benzer vurgulu geniz katkılı bir ses kullanmışlar. Kedinin sevimli görünümüne pek uymamış gibi geldi. Çin fragmanlarına da baktım. Teknolojik robotik görseller aksiyon sahneleri yakaladım, gözüme battı resmen. Fazla değildir umarım.
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Bu son film Çin'de yayınlandığında izlenme rekoru kırmış galiba. Ülkesinde çok popüler sanırım. Devamı da kesin gelir. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön