19 Aralık 2022 Pazartesi

65 (2023)

65 FİLMİ

Adam Driver'ın başrolünde oynadığı, Bryan Woods ve Scott Beck ikilisinin yazıp yönettiği Gerilim, Bilim-Kurgu, Dram türlerindeki 65 (2023) filmi uzay aracına meteor çarpan ve bilinmeyen bir gezegene inen komutan Miles'ın başından geçenleri anlatıyor. Sessiz Bir Yer (2018) filminin senaryo ekibinin elinden çıkan ve sessiz kalmanın hayati bir önem arz ettiği bir ortam sunan 65 filmi az oyuncu sayısıyla dikkat çekiyor.

65 (2023) Film Afişi

Filmde, Adam Driver'in rol arkadaşı olan 2007 doğumlu Ariana Greenblatt oyunculuk kariyerine dizilerle başladı. Eyvah Annem Dağıttı! 2 (2017), Awake (2021), Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (2018) gibi filmlerde rol aldı ve animasyon filmlerinde seslendirme sanatçısı olarak görev yapıyor. Kariyerinin ilk yıllarında The Hollywood Reporter tarafından 2019 Genç Hollywood listesinde 'İzlenecek Kişi' olarak seçilen genç oyuncuyu, henüz vizyon tarihi belli olmayan video oyunu uyarlaması "Borderlands" filminde Cate Blanchett ve Kevin Hart'a eşlik ederken de izleyeceğiz.

65 (2023) Adam Driver ve Ariana Greenblatt

Chris Bacon'la birlikte filmin müziklerinde imzası bulunan Danny Elfman 65 filmi için "Oldukça vahşi bir hayal ürünü" demiş. Danny Elfman sinema filmlerine yıllardır müzik yapıyor ve çok sayıda ödülü bulunuyor. Chris Bacon ise daha çok diziler için müzik yapmış.

Sam Raimi'nin yapımcısı olduğu Sony Pictures filmi 65 (2023) TME Films dağıtımıyla 10 Mart 2023 tarihinde vizyona girecek.

65 Konusu:

Uzayda keşif yapan, 35 yolcusu bulunan gemiye meteor çarpınca bilinmeyen bir gezegene inmek zorunda kalan pilot Mills fark eder ki aslında o Dünya’nın üzerine iniş yapmıştır; 65 milyon yıl önceki dünyaya. Artık Mills ve onun dışında tek hayatta kalan kız olan Koa için kurtulmanın tek yolu, tarih öncesinde yaşayan tehlikeli yaratıklarla dolu bu araziden kaçmanın bir yolunu bulmaktır.

65 Altyazılı Fragman

Vizyon Tarihi: 10 Mart 2023

Yönetmen ve Senaryo: Bryan Woods ve Scott Beck / Görüntü Yönetmeni: Salvatore Totino / Müzik: Chris Bacon, Danny Elfman / Dağıtımcı: TME Films / Stüdyo: Sony Pictures / ABD / 2023 / Süre: 93 dakika / Gerilim, Bilim-Kurgu, Dram / tt12261776 /

Oyuncu Kadrosu:
Adam Driver (Mills)
Ariana Greenblatt (Koa)
Chloe Coleman
Nika King (Alya)

12 yorum:

  1. nette varsa hemen izleyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi bayağı bir erken yazdım, Mart ayında dolaşıma çıkar gibi :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Yönetmen ikilisi sessiz kalma konusunu çok sevdiler sanırım. İnsanlık adına bir şey mi ima ediyorlar şüphelenmeye başladım :)

      Sil
  3. çok iyi bir yapım geliyor bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmden ben de umutlandım. 65'in fragmanında bir cümle var 'Tarih öncesi dünyaya yön verdi' diye. Adam Driver'ın filmde geçmişte neler karıştırdığına dair bir fikir verdi bana. Umarım filmi çözmemişimdir :))

      Sil
  4. Güzel bir filme benziyor, manzaralar da harika. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı izlerken Dünya'nın 65 milyon yıl öncesinin bakir hali böyleymiş demek ki diye düşündüm. Kahramanlarımızı oksijen çarpmasa bari :))

      Sil
  5. 2022 bitmeden 2023 filmleri yazılmaya başlanıyor. Piyasa hızlı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaktim dar olmasa çok yazılacak film var da yetişemiyorum🙂

      Sil
  6. Bak bu da ilginç geldi bana.. takipteyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sessiz Bir Yer filmi güzeldi, bu da onun kadar güzel olur inşallah diyelim :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön