3 Ekim 2022 Pazartesi

LCV (Lütfen Cevap Veriniz) (2022)

RSVP (Please Respond)

Nikah masasına oturmalarına bir saat kalan bir çiftin sağdıçları olan yakın arkadaşının eski sırları ortaya dökmesiyle yaşananların anlatıldığı LCV (Lütfen Cevap Veriniz) filminin yönetmenliğini İsmet Kurtuluş ve Kaan Arıcı üstleniyor. Erdi Işık'ın senaryosunu yazdığı filmin başrollerini ise Ushan Çakır, Melisa Şenolsun, Cem Yiğit Üzümoğlu paylaşıyor. Cem Yiğit Üzümoğlu, Altın Portakal Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'na iki filmle birden katılımıyla dikkat çekiyor. İlk kez seyirci ile buluşacak olan LCV (Lütfen Cevap Veriniz) (2022) filmi 6 ve 7 Ekim 2022 tarihlerinde 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde gösterilecek.

LCV Lütfen Cevap Veriniz (2022) Poster

İsmet Kurtuluş ve Kaan Arıcı ikilisi bu yıl 41.si düzenlenen İstanbul Film Festivali'ne ilk uzun metraj filmleri "Donadona" ile katılmışlardı. Öncesinde ise Haluk Bilginer'in rol aldığı politik hiciv olan 22 dakika uzunluğundaki "Son Şinitzel" kısa filmini çekmiş ve ödüller kazanmışlardı.

LCV (Lütfen Cevap Veriniz) (2022) Konusu:

Evlenmelerine bir saat kala, törenin yapılacağı otelde son hazırlıklarını yapan Ceren ile Semih, yakın arkadaşları Mert'in geçmişteki sırları ortaya dökmeye başlamasıyla en mutlu günlerini sorgulamak zorunda kalırlar.

LCV (Lütfen Cevap Veriniz) 2022

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali "LCV (Lütfen Cevap Veriniz)" Gösterim Tarihleri:

  • 6 Ekim 2022 Perşembe 14:30 seansı - AKM Aspendos Salonu
  • 7 Ekim 2022 Cuma 21:45 seansı - Yıldızların Altında 1
Vizyon Tarihi: -

Diğer Adı: RSVP (Please Respond) / Yönetmen: İsmet Kurtuluş, Kaan Arıcı / Senaryo: Erdi Işık / Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı / Müzik: / Dağıtımcı: / Yapımcı: Feri Baycu Güler / Yapım: / Türkiye / 2022 / Süre: 70 dakika /


Oyuncu Kadrosu:
Ushan Çakır (Semih)
Melisa Şenolsun (Ceren)
Cem Yiğit Üzümoğlu (Mert)

3 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön