23 Ekim 2022 Pazar

Kafes: İki Savaş Arasında (2022)

Cenk İzgören'in yazıp yönettiği ve oynadığı Dram türündeki Kafes: İki Savaş Arasında (2022) filmi, eski bir kafes dövüşçüsü olan, çocukluğu yetiştirme yurtlarında geçen ve askerliği sırasında gazi olan Burak'ın hayatına odaklanıyor. Kafes, puslu, soğuk ve yoksul bir İstanbul fonunda, savaşın ruhunda açtığı yaraları başka yaralarla tedavi etmeye çalışan, sisteme yenilmiş bir adamın dönüşüm hikayesini anlatıyor.

Kafes: İki Savaş Arasında (2022) Poster

Başrollerini Cenk İzgören, Açelya Elmas ve Murat Aslan'ın paylaştığı, Red 7 Film'in ürettiği yerli yapım, Derin Film dağıtımıyla 28 Ekim 2022 günü vizyona giriyor.

Karma Dövüş Sanatları / MMA (Mixed Martial Arts): Bu spor dalında kafes içerisinde iki sporcu karşı karşıya gelir ve kavga eder. Dövüş sırasında güreş, taekwondo, karete, kick-boks, boks, Brezilya Jiujitsusu, aykido gibi spor dallarının teknikleri kullanılır. Galibiyet; nakavt, pes etme ve sayı üstünlüğü durumlarında kazanılır.

Dövüş konulu filmleri sevenlere Deliormanlı (2016) filmini öneriyorum.

Kafes: İki Savaş Arasında (2022)

Kafes: İki Savaş Arasında (2022) Konusu:

Yetiştirme yurtlarında büyüyen Burak askerlik hizmeti sırasında gazi olmuş yoksul, Post travmatik stres bozukluğu yaşayan, eski bir MMA kafes dövüşçüsüdür. Şimdilerde ise kafeslerde cins kedi yetiştirmektedir fakat kedileri enfeksiyon sonucu ölür. Ringlere dönmek zorunda kalır. Bir dövüşte rakibinin ölümüne sebep olur ve adamın kimsesiz kalmış bir kızı olduğunu öğrenir. Savaşın yok ettiklerini yine savaş meydanlarında aramaktan başka çaresi olmayan Burak’ın yolu yine hayal kırıklıklarıyla dolu olacaktır.

Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2022

Diğer Adı; Cage - Between Two Battles / Yönetmen - Senaryo: Cenk İzgören / Görüntü Yönetmeni: Ercan Özkan, Yavuz Petek, Arda Yıldıran / Müzik: Burak Terzioğlu / Dağıtımcı: Derin Film / Yapım: Red 7 Film / Türkiye / 2022 / Süre: 83 dakika / Dram / 13+

Oyuncu Kadrosu:

Cenk İzgören, Açelya Elmas, Murat Aslan, Merve Ateş, Remzi Çetinkaya, Tayfun Sav, Ahmet Dizdaroğlu, Ali Çoban, Ergün Kuyucu, Demet Genç

7 yorum:

  1. bu biraz hüzünlü bir hikayeye benziyor ama bir izlemek lazım tam anlamak için :)

    YanıtlaSil
  2. sağlam işe benziyor

    YanıtlaSil
  3. konu iyimiş bak farklı ne güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Konusu çok ilgimi çekti ama fragman beklentimi karşılamadı. Sanırım daha genç bir oyuncu ve daha hareketlilik beklemiştim. :)

    YanıtlaSil
  5. Ay ben dövüş filmlerini de severim aslında. :D

    YanıtlaSil
  6. Farklı bir işe benziyor. Fragmanı sevdim.

    YanıtlaSil
  7. Sağlam bir dram filmi. konusu ilginç fragmanı sevdim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön