5 Ekim 2022 Çarşamba

EVRENLER SAVAŞI (2022)

Alienoid

Güney Kore yapımı olan Bilim-Kurgu, Fantastik, Aksiyon türlerindeki Evrenler Savaşı (2022), hem günümüz dünyasında hem de 15. yüzyılda Goryeo Hanedanlığı döneminde geçen bir hikâyeye sahip. Choi Dong-hoon'un yazıp yönettiği Alienoid, Dünya gezegeninde uzaylı mahkûmları yönetmekle görevli Gardiyan ve robot yardımcısı Thunder'ı takip ediyor. Uzaylıların mahkûmlarını insan beynine hapsettiklerini de hemen belirtelim. Filmin diğer karakterleri arasında Ahn adlı evlatlık bir kızımız, ayrıca 15. yy'da yaşayan büyücü bir kahramanımız bulunuyor. Ana karakterlere ise Ryu Jun-yeol, Kim Woo-bin, Kim Tae-ri ve Jung-ah Yum hayat veriyor.

Evrenler Savaşı (2022) Poster

Bundan birkaç ay önce dünya çapında gösterimler yapan Evrenler Savaşı (2022) ülkemize Bir Film tarafından getirildi ve 7 Ekim 2022 gününden itibaren IMAX ve dublaj seçenekleriyle seyircilerle buluşacak.... Filmin devamının ise 2023'te vizyona gireceği açıklandı.

Evrenler Savaşı (2022) Kim Tae-ri

Evrenler Savaşı - Alienoid (2022) Konusu:

Uzaylılar, uzun süredir û insanların beyinlerine hapsetmektedirler. 2022 yılında, “Gardiyan” mahkûmların insan beyinlerinden kaçmasını önlemek için zamanın kapısını açar. Bu sırada 600 yıl önceki geçmişte Muruk isimli sakar bir keşiş, Şimşek Atan Kız ile Kutsal Bıçak’ı önce bulmak ve büyük para ödülünü kazanmak için rekabete girişmiştir. Muruk’un nehirde bulduğu uzay gemisi ile başka şok edici gerçekler ortaya çıkar.

alienoid
Evrenler Savaşı (2022)
Vizyon Tarihi: 7 Ekim 2022

Diğer Adı: Alienoid (2022) / Yönetmen - Senaryo: Dong-hoon Choi / Görüntü Yönetmeni: Tae-kyung Kim / İthalat ve Dağıtım: Bir Film / Güney Kore / 2022 / Süre: 2 saat 22 dakika / Bilim-Kurgu, Fantastik, Aksiyon / tt20168564 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Kim Tae-ri (Lee Ahn)
Kim Woo-bin (Gardiyan)
Jung-ah Yum (Heug-seol)
Ryu Jun-yeol (Büyücü Mureuk)

4 yorum:

  1. ah bu filmi şimdiden çok sevdim, adını önce, sonra da konusunu :)

    YanıtlaSil
  2. Ohanzi, hem Jun Yeol hem Woo Bin bebeklerim benim. Kesin izliyorum. :D

    YanıtlaSil
  3. Kim Woo bin'e bayılırdım eskiden, çok merak ettim bu filmi şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel görünüyor, twenty five twenty one dizisindeki kız da varmış, severim onu. :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön