12 Ekim 2022 Çarşamba

Cadılar Bayramı Sona Eriyor (2022)

Halloween Ends

40 yılı aşkın süredir Laurie karakterini canlandıran Jamie Lee Curtis'in başrolünde olduğu modern Holloween üçlemesinin sonuncusu olan yapım Cadılar Bayramı Sona Eriyor (2022) 14 Ekim 2022 günü vizyona giriyor. Filmin başkarakteri olan Laurie Strode, daha önce ekranda hiç görülmemiş son mücadelede, şeytanın vücut bulmuş hali olan Michael Myers’la son bir kez yüzleşecek. Tam bir yıl önce yayınlanan ikinci filmin üzerinden 4 yıl geçtikten sonrasını anlatan yapımda, torunuyla oturan Laurie Strode, anılarını yazmayı tamamlamıştır...

Cadılar Bayramı Sona Eriyor (2022) Poster

Yönetmen koltuğuna David Gordon Green'in yeniden oturduğu Halloween Ends'in bir önceki filminin konusuna buradan ulaşabilirsiniz; Cadılar Bayramı Öldürür / Halloween Kills (2021)

Cadılar Bayramı Sona Eriyor - Halloween Ends (2022) Konusu:

2021 yapımı Cadılar Bayramı Öldürür’deki olaylarından dört yıl sonra Laurie, torunu Allyson ile birlikte yaşıyor ve anılarını yazmayı tamamlıyor. Michael Myers o zamandan beri görülmemiş. Laurie, yıllarca kendi gerçekliğini Michael’ın hayaletinin belirlemesine izin verdikten sonra korkudan ve öfkeden özgürleşmeye ve hayatı kucaklamaya karar vermiş. Ama genç bir adam olan Corey Cunningham, bakıcılığını yaptığı bir erkek çocuğu öldürmekle suçlanınca bu olay, bir şiddet ve dehşet dalgası başlatarak Laurie’yi de kontrol edemediği kötüyle son kez yüzleşmeye zorlayacak.

Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2022

Diğer Adı: Halloween Ends / Yönetmen: David Gordon Green / Senaryo: Chris Bernier, David Gordon Green, Paul Brad Logan, Danny McBride / Görüntü Yönetmeni: Michael Simmonds / Müzik: John Carpenter / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2022 / Süre: 111 dakika / Korku, Gerilim / tt10665342 / 18+

Oyuncu Kadrosu:
Jamie Lee Curtis (Laurie Strode rolünde)
Andi Matichak (Laurie'nin torunu Allyson)
Nick Castle (The Shape)
Kyle Richards (Lindsey Wallace)
James Jude Courtney (The Shape)
Rohan Campbell (Corey Cunningham)

6 yorum:

  1. İlginç görünüyor, önceki filmi de bilmiyordum. Kadın adamı alt edecek gibi, bol aksiyonlu film. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok konuşulan bir korku filmi serisi ama şimdi rakamlara baktım,Türkiye'deki sinema seyircisi öyle akın akın sinemaya gitmemiş.
      Fragman merak uyandırıcı, bakalım kim galip gelecek :))

      Sil
  2. bu seriyi hiç kaçırmam, 15 20 tane oldu, bunu izlemiştim nette, çok iyi bu film, serinin iyilerinden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanda Jamie Lee ben ölürsem bu iş biter gibi bir şey söyledi. Gerçekten bitirecekler galiba. Ama başka bir yapımcı yine el atar Cadılar Bayramı'nın türevlerini izlemeye devam ederiz :)

      Sil
  3. Bunun ilk filmi yanlış hatırlamıyorsam kültleşmiş bir korku klasiğiydi. Onu izleyip buna bakarım diye düşünerek yazıya girmiştim ama meğer bir sürü film varmış seride :))

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön