15 Eylül 2022 Perşembe

Moonage Daydream (2022)

David Bowie

Belgeselci Brett Morgen'in yönetmenliğini üstlendiği Belgesel, Müzik türlerindeki Moonage Daydream, rock yıldızı David Bowie'nin sanat ve müzik serüvenini klasiğin dışına çıkan bir yolla izleyiciye sunuyor. 

Moonage Daydream (2022) Poster

Let's Dance, Blackstar gibi şarkıların canlı performansları, en iyi şarkılarından birçoğu, az bilinen televizyon röportajları, daha önce hiç görülmemiş konser ve hayran görüntüleri bu sıra dışı belgesel filmde yer alıyor.

Moonage Daydream (2022)

Seyirciler Moonage Daydream (2022) filminde, tüm zamanların en ikonik ve global rock yıldızlarından olan David Bowie'yi yaşamının kronolijisine bağlı kalmadan izlerken türe meydan okuyan bir sinema deneyimi yaşayacak.

135 dakika uzunluğunda olan yapım UIP Türkiye dağıtımıyla 16 Eylül 2022 günü sinemalara gelecek.

Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2022

Yönetmen - Senaryo: Brett Morgen / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Şirket: Stüdyo: Universal / ABD, Almanya / 2022 / Süre: 135 dakika / Belgesel, Müzik / tt9883832 / 13+

Cinemaximum, Formatlar: 2D, GoldClass, IMAX, Altyazılı, Tempur (Yataklı, sadece Atakule İstanbul)

Oyuncu Kadrosu:
David Bowie
Ziggy Stardust
The Thin White Duke
David Jones

6 yorum:

  1. Benim pek ilgimi çekmedi, hayranları sevecektir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. David Bowie hayranları için daha önce görmedikleri röportaj ve konser görüntüleri altın değerinde olacaktır eminim. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. ooooo süper müzik filmi bayılırım :) bowie e tabiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl Nisan ayında vizyona giren Stardust gibi değilmiş bu film. Yorumlardan edindiğim izlenim, sanatsal bir belgeselle karşı karşıyayız. Hatta yorumcunun biri filmi izlemeden önce kafayı bulmaktan :) bir diğeri de IMAX olarak izlenmesi gerektiğinden bahsetmişti. Görselleri büyük ekranda izlemeyi gerektiren bir kurguya, yapıya sahip sanırım. Fragman çok ipucu vermedi...

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön