29 Eylül 2022 Perşembe

Hızlı Ayaklar - Olimpiyat Yolunda (2022)

Minika çocuk kanalında yayınlanan Hızlı Ayaklar çizgi dizisinin sinema filmi olan Hızlı Ayaklar - Olimpiyat Yolunda (2022) 30 Eylül 2022 gününden itibaren sinemalarda gösterime giriyor. Minika'nın yapımcısı olduğu filmin yönetmenliğini Çağrı Cem Bayraklı üstleniyor. 80 dakika süren animasyonun başkahramanı olan Ali sakatlandıktan sonra tekrar pistlere dönmek için Karadeniz'de yaşayan Tahir Amca'nın yanına gider.

Hızlı Ayaklar - Olimpiyat Yolunda (2022) Poster

Hızlı Ayaklar - Olimpiyat Yolunda (2022) Konusu:

Kendi branşında yıldız adayıyken yaşadığı sakatlık sonucu sporu bırakmak zorunda kalan Ali pistlere veda edip bir spor mağazasında iş bulur. Ancak eski hocası Akif’in mağazaya gelmesiyle Ali’nin hayatı birden değişir. Akif Hoca, Karadeniz’de yaşayan ve Ali’nin spora geri dönmesini sağlayabilecek tek kişiden bahseder. Ali hem kendi potansiyelini keşfetmek hem de herkesi küçümseyen, dönemin yıldız sporcusu Justin Carter’a meydan okumak için İstanbul’dan Karadeniz’in yemyeşil yaylalarına heyecan verici bir yolculuğa çıkar.


Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2022

Yönetmen: Çağrı Cem Bayraklı / Senaryo: Ali Hakan Kaya ve Sinem Doğangönül / Müzik: Manga, Ferman Akgül, Behzad Motallebi / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Minika / Türkiye / 2022 / Süre: 80 dakika / Animasyon / Genel İzleyici Kitlesi

Seslendirme Kadrosu:
Harun Can (Ali)
Çetin Altay (Tahir)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön