3 Eylül 2022 Cumartesi

El Hass (2022)

EL HASS

Korku türündeki El Hass (2022) filminin yönetmenliğini Yıldıray Alkın üstleniyor. Mutlu, çocuklu bir aileye cinlerin musallat olmasıyla yaşanan korku dolu olayları perdeye getiren filmin başrollerinde Ayşen Nergis Baca, Sercan Boztepe ve Havva Tuana Başaran yer alıyor. Chantier dağıtımıyla sinemalara 23 Eylül 2022 günü gelecek olan yerli film El Hass'ın yapımcılığını ise Parss Işık Medya üstleniyor.

El Hass (2022) Poster

El Hass (2022) Konusu:

Zeynep ve Hakan çocukları Tuana ile mutlu bir aile hayatı sürerken Zeynep’in gördüğü kâbuslardan kaynaklanan huzursuzluğu bu mutluluğa balta vurur. Bu durumdan kurtulmaya çalışırken geçmişteki hatasıyla cinler alemini kendisine musallat eden ve bununla yüzleşmek zorunda kalan Zeynep için hayat içinden çıkmaz bir hale gelir.

El Hass (2022) Fragmandan Bir Sahne

Vizyon Tarihi: 23 Eylül 2022

Yönetmen: Yıldıray Alkın / Senaryo: Sercan Boztepe, Ayşen Nergis Baca / Görüntü Yönetmeni: Aytekin Kurt / Müzik: Güven Özkaya / Dağıtımcı: Chantier Films / Yapım: Parss Işık Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 18 dakika / Korku / Derecelendirme: 16+

Oyuncu Kadrosu:

Ayşen Nergis Baca, Sercan Boztepe, Havva Tuana Başaran, Özlem Yeşil, Selim Alkın, Kadir Turan, Saimcan Kuyuldar, Gültekin Bayır

Güncelleme 07.09.2022 ; filmin 9 Eylül 2022 olan vizyon tarihi 23 Eylül 2022 olarak değişti.

5 yorum:

  1. Zeynep nasıl kendine musallat etmiş onları merak ettim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanda büyü yapılırken hoca Zeynep'e 'sen ne yaptın kızım' diyor. Sanırım geçmişte yaşanmış kötü bir olayı var Zeynep'in, ona kabuslar gördüren olay kast ediliyor olabilir... :)

      Sil
  2. cinler sinemamıza musallat oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Yazının başlığını görünce İspanyol bişi sanmam peki 🙈

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön