7 Eylül 2022 Çarşamba

Annis Ölüm Gecesi (2022)

ANNİS ÖLÜM GECESİ

Adem Uğur'un yazıp yönettiği Aksiyon, Dram, Gerilim, Korku türlerindeki Annis Ölüm Gecesi (2022) adlı film, arkeologlardan oluşan bir grubun bir yüzük yüzünden başlarına gelen kötü olayları konu ediyor. Annis Ölüm Gecesi filminin kadrosunda Meral Kaplan, Korkmaz Polat, Tayfun Sav adlı oyuncular yer alıyor. Düzce'de çekimleri gerçekleştirilen filmde halen kazıları devam eden bir mekân seçilmiş. Düzce'nin Konuralp mahallesinde bulunan Prusias ad Hypium Antik Kenti, filmde yer alan arkeologlar tarafından ziyaret ediliyor ve kahramanlarımız orada kötülük saçan bir yüzük buluyorlar.

Annis Ölüm Gecesi (2022) Poster

Canan, Savcı İsmet, Dr. Noyan ve Ayşe karakterlerini takip eden yerli filmin yapımcılığını MSA Film üstleniyor. Annis Ölüm Gecesi, 9 Eylül 2022 günü CVG Mars dağıtımıyla sinemalara geliyor.

Annis Ölüm Gecesi (2022) Konusu:

Canan, arkeolog olarak yaşamını sürdürmektedir. Aynı zamanda dedesi Yusuf, ünlü bir arkeolog olup kazı başkanıdır. Kazı başkanının dedesi Arkeolog Yusuf’un daveti ile hep birlikte Düzce'de bulunan Prusias ad Hypium Antik Kenti kazısına giderler. Canan'ın kazılar sırasında bulunan lanetli yüzüğü takması gerilim dolu bir süreci başlatır.

Vizyon Tarihi: 9 Eylül 2022

Yönetmen - Senaryo: Adem Uğur / Görüntü Yönetmeni: Malik Ejder Şentürk / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: MSA Film / Türkiye / 2022 / Süre: 105 dakika / Aksiyon, Dram, Gerilim, Korku / Derecelendirme: 13+

Oyuncu Kadrosu:

Meral KAPLAN, Selçuk KILIÇ, Korkmaz POLAT, Hülya DİKEN, Mehmet UĞUR, İlhan KARAMANOĞULLARI, Özge HAMZA, Yıldız USLU, Emirhan ÖZTÜRK, Mahpeyker Sultan ALBAYRAKOĞLU, Yeşim KARABULUT, Zaka HUMBATZADEH ve Tayfun SAV

6 yorum:

  1. Bu aralar hiç ilgimi çeken bir film gelmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylül ayında çok beklenen Avatar filmi var, Üç Bin Yıllık Bekleyiş isminde fantastik bir film daha var. Bir ihtimal ilgini çekebilir diye düşünüyorum. :)) Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. hımm gizemli mısır piramitleri filmleri gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi yazarken bir yandan da yt'de Düzce'deki antik kentle ilgili videoları izledim. Film sayesinde haberim oldu oradan. Fragmanda görünen yüzük pırıl pırıl geldi bana. 1700 yıllık bir geçmişi kazdılar sonuçta lanetli olduğundan parlak kalmış zaar. :)

      Sil
  3. İlginç görünüyor, fragmanın çok hızlı akmaması iyi. :) Meral Kaplan'ı ne zamandır görmüyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meral Kaplan başkahraman Canan'ı canlandırıyor. Sevenleri için güzel haber. Fragmanı da güzeldi. İzleyici filmde neleri bulabileceğini rahat anlıyor. Kazı, cinayetler, gizem... Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön