17 Ağustos 2022 Çarşamba

The Coma - Koma (2019)

Koma Filmi

Rusya yapımı olan filmin yönetmenliğini özel efekt uzmanı olan Nikita Argunov üstleniyor. Yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi olan Bilim-Kurgu, Aksiyon türlerindeki The Coma - Koma (2019), komada yatan insanların zihinlerinin oluşturduğu garip bir distopik dünyada korkunç bir araba kazasının ardından uyanan bir mimarın hikayesini anlatıyor. Önemli rollerini Rinal Mukhametov, Lyubov Aksyonova, Anton Pampushnyy ve Milos Bikovic'in üstlendiği Koma, 19 Ağustos 2022 günü sinemalara geliyor.

koma filmi
The Coma - Koma (2019)

Yönetmeninin özel efektçi olması nedeniyle bilinçaltında görülebilecek türden görüntüler, sürekli değişen ilginç sahnelerle perdeye geliyor.

The Coma - Koma (2019) Brooklyn Köprüsü

Koma filmi, rüyada olduklarının farkında olan insanların gerçeğe ulaşma konusundaki çabalarını, gerçek dünya ve içinde bulundukları alemde kalma konusundaki ikilemlerini, aksiyon ve biraz da aşk içeren bir hikayeyi seyirciye ulaştırıyor.

koma filmi
The Coma - Koma (2019) Rinal Mukhametov ve Lyubov Aksyonova

The Coma - Koma (2019) Konusu:

Korkunç ve gizemli bir araba kazasından sonra genç ve yetenekli mimar; nehirlerin, buzulların, tüm şehirlerin tek bir odaya sığabildiği ve fizik yasalarının bozulduğu bir dünyada uyanır. Bu distopik dünyanın komadaki insanların anılarından oluştuğunu anlayan mimar, COMA grubunun yaşamı için mücadele eder, yaşam sevgisini çevreye yaymaya ve gerçek dünyaya dönmek için çıkışı aramaya devam eder. Yaşadığı deneyimlerden sonra yasaları ve düzenlemeleri yapması gerekir. Ancak yanında getirdiği anılar tüm düzenin bozulmasına sebep olacaktır.

Vizyon Tarihi: 19 Ağustos 2022

Diğer Adı: Coma / Yönetmen: Nikita Argunov / Senaryo: Nikita Argunov, Aleksey Gravitskiy, Timofei Dekin / Görüntü Yönetmeni: Sergey Dyshuk / Müzik: Ilya Andrus / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: CNS Prodüksiyon / Rusya / 2019 / Süre: 111 dakika / Bilim-Kurgu, Aksiyon / tt6087226 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Rinal Mukhametov (Viktor, Mimar)
Lyubov Aksyonova (Fly)
Anton Pampushnyy (Phantom)
Milos Bikovic (Astronom)
Konstantin Lavronenko (Yan)
Polina Kuzminskaya (Spirit)
Rostislav Gulbis (Gnom)
Vilen Babichev (Tank)
Leonid Timtsunik (Kabel)

3 yorum:

  1. ne konu yaaa, sevdim şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görselleri güzel, hikayesi de izlerken sıkmıyor deep. Aksiyonu bol bir filmdi diye hatırlıyorum. Ortalama filmlerden diyeyim.

      Sil
  2. Bu koma sonrası uyanışlar hem ilgimi çekmiştir, güzel bir filme benziyor.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön