24 Ağustos 2022 Çarşamba

Son Çıkmaz (Wrong Place 2022)

Wrong Place

Müzik süpervizörü olan yönetmen Mike Burns, Out of Death (2021) filminden sonra çektiği ikinci uzun metrajlısı Wrong Place (2022) filminde de ilk filminde olduğu gibi Bruce Willis'le birlikte çalıştı. Ünlü oyuncuya, Ashley Greene, Michael Sirow, Stacey Danger ve Massi Furlan eşlik etti. Gerilim, Aksiyon türlerinde olan film cinayete tanıklık eden bir güvenlik görevlisinin, tutuklattığı katilin oğlunun hedefi haline gelmesini anlatıyor. Son Çıkmaz - Wrong Place (2022), TME Films dağıtımıyla 26 Ağustos 2022 günü gösterime girecek.

Son Çıkmaz Wrong Place (2022) Film Afişi

Son yıllarda oynadığı filmlerde kısa rollere sahip olan Bruce Willis'in bu filmi de büyük ihtimalle ağırlığı diğer oyunculara verecek. Bruce Willis'e afazi teşhisi konulduktan sonra ailesi bir açıklama yapmış, oyuncunun artık daha sade bir hayat yaşayacağını açıklamıştı.

Son Çıkmaz - Wrong Place (2022) Konusu:

Eskiden şerif olan Frank güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Vardiyası sırasında mola verip ormana sırtını veren binanın arkasına çıktığında uyuşturucu satıcısı Virgil'in bir adamı öldürdüğüne şahit olur. Onu tutuklatan Frank'in bilmediği ise infaz sırasında Virgil'in oğlu Jake'in ağaçların arasından onları izlediği ve onlar gittikten sonra olay yerinden cinayet silahını alıp kaçtığıdır. Jake tanık konumundaki Frank'in peşine düşecek, şehirden Frank'in yanına gelen kızı Chloe'de tehlikeli olayların ortasında kalacaktır.

Vizyon Tarihi: 26 Ağustos 2022

Diğer Adı: Wrong Place / Yönetmen: Mike Burns / Senaryo: Bill Lawrence / Görüntü Yönetmeni: Peter Holland / Müzik: Mike Burns / Dağıtımcı: TME Films / ABD / 2022 / Süre: 96 dakika / Gerilim, Aksiyon / tt15837458 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Bruce Willis (Frank)
Ashley Greene (Chloe, Frank'in kızı)
Stacey Danger (Tammy, Chloe'nin sevgilisi)
Massi Furlan (Virgil, uyuşturucu lordu)
Michael Sirow (Jake, Virgil'in oğlu)

4 yorum:

  1. Güzele benziyor, teşekkürler not alayım bunu da :)

    YanıtlaSil
  2. bruce yaa en çok film çekenlerden :) eğlenceli filmlerde oynuyo :) ailesi kim acaba çocukları var sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben Bruce Willis oyunculuğu tamamen bıraktı sanıyordum.

    YanıtlaSil
  4. Ay aksiyon severim ama Ahsley Greene de severim. :D

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön