24 Ağustos 2022 Çarşamba

Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence 2022 Animasyon

Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence

Gölge Oyunu karakterleri Hacivat ve Karagöz'ün maceralarının anlatıldığı Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence (2022) Animasyon filmi 26 Ağustos 2022 günü vizyona giriyor. Cami inşaatı sırasında işi yavaşlattıkları bahanesiyle idam edilen ikilinin komik maceralarını sinemaya yönetmen Murat Karahüseyinoğlu aktardı. Yedirenk Film Yapım, TRT ortak yapımı olan animasyonun seslendirme kadrosunda ise ünlü isimler yer alıyor. Yetkin Dikinciler, Altan Erkekli ve Nilgün Kasapbaşoğlu'nun sesleriyle hayat verdiği karakterler Karagöz'ün parasızlık yüzünden başına gelen sorunları eğlenceli bir hikâye ile perdeye taşıyor.

Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence (2022) Animasyon

Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence (2022) Konusu:

Parasızlık yüzünden zor zamanlardan geçen Karagöz'ün bu sorunu evdeki hayatına da yansır. Bu nedenle eşi ile tartışan Karagöz, evini kiraya vermeye karar verir. Burada da sorunlardan kurtulamayan Karagöz, Hacivat'ın fikirlerine uyarak Tuzsuz'u kandırır. Ancak bu onun daha ciddi sorunlar yaşamasına neden olur. Tam da bu kaosun ortasında Karagöz'ün karısı ondan intikam almak için bir oyun oynar. Karagöz, içine düştüğü durumdan kurtulmayı başarabilecek midir?

Vizyon Tarihi: 26 Ağustos 2022

Yönetmen- Senaryo: Murat Karahüseyinoğlu / Müzik: Gökhan Tamir / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Yedirenk Film Yapım / Türkiye / 2022 / Süre: 79 dakika / Animasyon, Komedi /

Seslendirme Kadrosu:

Yetkin Dikinciler, Altan Erkekli, Nilgün Kasapbaşoğlu, Ali Rıza Kubilay, Mazlum Kiper, Asuman Burnak, Dündar Müftüoğlu

3 yorum:

  1. ne güzel düşünmüşler :)

    YanıtlaSil
  2. Seslendirme kadrosu çok iyiymiş ama animasyon değişik geldi bana, hoşuma gitmedi pek.

    YanıtlaSil
  3. Haha, başlık resmen beynimde sesli çınladı. :D

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön