31 Ağustos 2022 Çarşamba

SANRI (2022)

Sanrı

Onur Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Gerilim türündeki yerli film Sanrı (2022), şehir dışında çocuk bakıcılığı işi bulan 24 yaşındaki Yasemin'in şahit olduğu doğa üstü olayları konu ediyor. Onur Bilgin ve Avni Avcı'nın senaryosunu yazdıkları Sanrı, 2 Eylül 2022 günü CJ ENM dağıtımıyla türü seven izleyicisi ile sinemalarda buluşacak.

Sanrı (2022) Poster

Sanrı (2022) Konusu:

Yasemin maddi sıkıntılar yaşamakta ve bir süredir iş aramaktadır. Başvurduğu iş bulma kurumundan kendisine göre bir iş olduğunun bilgisi gelir. Şehrin dışında yaşayan bir ailenin, 9 yaşındaki kızları Efsa için yatılı bakıcı aradıklarını öğrenir. Üç kişilik ailenin yanında Rıza isimli bir kâhya çalışmaktadır. Sadık ve Şule kızları Efsa'yı Yasemin'e teslim ederek bir hafta sürecek bir seyahate çıkarlar. Bir süre sonra evde doğa üstü olaylara şahit olmaya başlar. Yasemin yaşadığı garip olaylara anlam vermeye çalışırken geceleri gördüğü kâbuslarla içinden çıkılması çok zor anlar yaşamaya başlar.

Vizyon Tarihi: 2 Eylül 2022

Yönetmen: Onur Bilgin / Senaryo: Onur Bilgin ve Avni Avcı / Görüntü Yönetmeni: Ömer Soner Turan, Esra Ece Manay / Afiş Tasarım: İzzet Can Göçen / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Runo Yapım / Türkiye / 2022 / Süre: 74 dakika / Gerilim / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Neşe Erkal, Halit Şahin, Nehir Kamalı, Alp Seyyah, Şule Türker, Canan Ünal

4 yorum:

  1. Fragman güzelmiş, merak ettim filmi. Küçük kız ürkütücü görünüyor. 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efsa'nın tipini gerilim filmine uygun buldum. Onu görünce aklıma Adams Ailesi filmindeki kız geldi. Wednesday. :) Filmin sonunu biliyorum ama söylemeyeceğim :))

      Sil
  2. hımm bu amerikan filmleri gibi afişi :)

    YanıtlaSil
  3. Afişteki hali çok ürkütücü değil mi kızın. 🙈

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön