20 Ağustos 2022 Cumartesi

Mekan (2022)

MEKAN

Enes Hakan Tokyay'ın yönettiği Dram türündeki film bir mekânın ziyaretçileri arasında dolaşıyor ve dış sesle birlikte insanların iç dünyalarında neler yaşandığını izleyenlere aktarıyor. 76 dakika süren yerli film Mekan (2022), Chantier dağıtımıyla 30 Eylül 2022 Cuma günü sinemalarda gösterilmeye başlanacak. Enes Hakan Tokyay, Erhan Dp ve M. Onur Dönmez'in yapımcılığını üstlendiği yapım kalabalık bir kadroya sahip.

Mekan (2022) Poster

Mekan (2022) Konusu:

Aura adlı mekân restore edilerek yeniden hayata kazandırılır. Mekâna gelen kişilerin hayatında yaşadığı problemleri, aşkları, üzüntüleri ve mutluluklarını görürüz. Mekân ise bu kişilerin yaşadıklarını derinlerine inerek, çıplak bir şekilde dış ses olarak bizlere aktarır.

Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2022

Yönetmen: Enes Hakan Tokyay / Senaryo: 5Dokuz / Görüntü Yönetmeni: Turgut Algan / Müzik: Christian Mayrhofer / Dağıtımcı: Chantier / Yapım: Erk Ajans / Türkiye / 2022 / Süre: 76 dakika / Dram / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Emin Şentürk, Özge Çimen, Şule Zeytinci, Helin Bilenler, Metin Tanılmış, Merve A. Tokyay, Eminenur Bengisu, Merve Kara, Merve Şerbetçi, Furkan Akyüz, Mert Aydoğdu, Yasemen Kaila Koç, Ebru Sarıtaş, Cüneyt Baltaoğlu, Zekeriya Akman, Serdar Ötken, Volkan Özdemir, Ceyda Yücesan, Dilek Keser, Muharrem Fındıcak, Doğuş Tunalı, Didem Duranoğlu, Remziye Diri, Çağatay Görgen, Moses T.

Güncellemeler:

24.08.2022 Filmin 26 Ağustos 2022 olan vizyon tarihi 30 Eylül 2022 tarihine ertelendi.

4 yorum:

  1. bunu bilemedim anlayamadım :)

    YanıtlaSil
  2. bu tür filmleri pek beceremeyiz ya bakalım izleriz tabisi :)

    YanıtlaSil
  3. İnsan hikayelerini seviyorum izlerim, fragmanını beğendim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Değişik yerli yapım olması daha da ilginç geldi bana.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön