31 Ağustos 2022 Çarşamba

Davet - The Invitation (2022)

The Invitation

Game of Thrones dizisindeki Missandei rolüyle tanınan İngiliz oyuncu Nathalie Emmanuel'in başrol oynadığı Davet - The Invitation (2022) filminde, N.Y.'ta yaşayan sanatçı Evie DNA testi yaptırdığında soyunun İngiltere'ye dayandığını öğrenir ve irtibata geçtikten sonra İngiltere'de bir düğüne davet edilir. Jessica M. Thompson'ın yönettiği Davet, yavaş temposuyla dikkat çeken 'kan' ilintili bir film. Film yokluğunda ABD'nde oynadığı ilk hafta gişe birincisi olan yapımı izlemeyi düşünenlerin fragmanı izlememeleri yabancı yorumcuların tavsiyesi olarak karşımıza çıkıyor. 

TME Films'ın dağıtımını yaptığı Korku, Gerilim türlerindeki The Invitation, 2 Eylül 2022 günü gösterime giriyor.

The Invitation
Davet - The Invitation (2022) Poster

Davet - The Invitation (2022) Konusu:

Bildiği başka bir akrabası olmayan Evie, annesinin ölümünden sonra DNA testi yaptırır... Test sonucunda uzun zamandır kayıp olan ve sahip olduğunu hiç bilmediği zengin bir kuzeni olduğunu öğrenir. Varlığını yeni öğrendiği ailesi tarafından İngiliz kırsalında gerçekleşecek gösterişli bir düğüne davet edilen Evie, burada yakışıklı aristokrat ev sahibi ile yakınlaşır, ancak ailenin geçmişindeki çarpık sırlar ve akrabalarının cömertliklerinin ardındaki rahatsız edici niyet ortaya çıktıkça masal gibi bir yolculuk, hayatta kalma mücadelesine dönüşür.

Davet The Invitation (2022) Nathalie Emmanuel ve Thomas Doherty

Vizyon Tarihi: 2 Eylül 2022

Diğer Adı: The Invitatio / Yönetmen: Jessica M. Thompson / Senaryo: Jessica M. Thompson ve Blair Butler / Görüntü Yönetmeni: Autumn Eakin / Müzik: Dara Taylor / Dağıtımcı: TME Films / Stüdyo: Sony Pictures / ABD / 2022 / Süre: 104 dakika / Korku, Gerilim / tt12873562 /

Oyuncu Kadrosu:
Nathalie Emmanuel (Evie rolünde)
Thomas Doherty (Walter)
Hugh Skinner (Oliver)
Stephanie Corneliussen (Viktoria)
Alana Boden (Lucy)
Sean Pertwee (Mr. Fields)

7 yorum:

  1. Güzel bir tanıtım olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Başroldeki oyuncu için bu filmde harcanmış diyorlar. Niye olduğunu izleyince anlayacağız... Çok teşekkürler deep :)

      Sil
  3. Bu da listemde.. sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortalama filmlerdenmiş gibi görünüyor ama eleştirmenlerin pek hoşuna gitmemiş Davet. Drakulamsı bir noktaya evriliyor sanırım. Ama ilk dakikaları güzeldir :)

      Sil
  4. Sırf Missandei yi özlediğim için izleyebilirim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön