31 Ağustos 2022 Çarşamba

Canavar (Beast 2022)

BEAST

İzlandalı yönetmen Baltasar Kormakur'un (Adrift, Everest, Belalı Düğün) Canavar (Beast 2022) filmi, agresif bir aslandan ailesini korumak için ölümü göze alıp mücadele eden bir babayı takip ediyor. Baba rolünü Idris Elba'nın canlandırdığı Gerilim türündeki "Beast" 2 Eylül 2022 günü vizyona giriyor.

Canavar (Beast) 2022 Poster

Canavar - Beast (2022) Konusu:

Boşandığı karısı yeni ölen Dr. Nate Samuels, iki genç kızını annelerinin büyüdüğü Güney Afrika'ya götürür. Kızları Mere ve Norah, babaları Nate'in anneleri kanserle savaşırken onları ve annelerini terk ettiğini düşünmektedir. Nate, anavatanına yaptığı bu gezinin kızları kendisine ve annelerine daha da yaklaştıracağına inanmaktadır. Kızların annesinin çocukluk arkadaşı olan Martin Amca onları karşılar. Vahşi hayat biyoloğu olan Martin Battles’ın yönettiği doğal hayat alanında önceleri iyi başlayan gezileri kaçak avcılardan kurtulan ve insanları düşman olarak gören bir aslanın ortaya çıkmasıyla korkunç bir hal alır.

Canavar - Beast 2022 İdris Elba

Vizyon Tarihi: 2 Eylül 2022

Diğer Adı: Beast / Yönetmen: Baltasar Kormakur / Senaryo: Ryan Engle / Görüntü Yönetmeni: Bonnie Lee Bouman, Kim Coleman / Müzik: Steven Price / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2022 / Süre: 93 dakika / Gerilim / tt13223398 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Idris Elba (Nate Smuels)
Sharlto Copley (Martin Amca)
Leah Jeffries (Norah Samuels)
Iyana Halley (Mere Samuels)
Iyana Halley (Meredith Samuels)
Martin Munro (Kees)
Daniel Hadebe (Abduya)
Thapelo Sebogodi (Camo)
Chris Langa (Specs)

6 yorum:

  1. Belalı aslan. :) Çok ilgimi çekmedi fragman.

    YanıtlaSil
  2. Hiç alakası yok ama nedense aklıma Beauty and Beast filmi geldi :)) konusu ilgi çekici geldi bana, yayınlanınca izlerim belki. Paylaştığınız için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Beast kelimesini görünce bende aynı filmi düşünmüştüm. Canavar, çok tutulan bir film olmadı ama izlenir yine de. Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  3. idris elba yeni bond adaylarından :) bu yönetmenin filmlerini izledim, bunu da izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer Bond adaylarını merak ettim şimdi :) Craig'in son filminin tadı hala damağımda. Baltazar Kormakur'un Everest ve Adrift' filmlerini eskiden izlemiştim. Yapımcı olduğu Fusi bir de senin de izlediğin Against the Ice'da var aralarında. Hem yapımcı olarak hem de yönetmen olarak ne çok film üretmiş. Maşallah diyelim. Bu arada ülkesinden Oscar adayı seçilen Brudguminn - White Night Wedding filmini merak edip programıma aldım, bakalım o nasıl çıkacak.

      Sil
  4. İlgi. Çekici geldi bana İdris abiyi de severim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön