4 Ağustos 2022 Perşembe

Çiykinley (2021)

Smelliville

Almanya, Belçika ortak yapımı olan Çiykinley (2021) çevreye duyarlı kahramanların yer aldığı bir animasyon filmi. Jens Møller ve Toby Genkel ikilisinin yönettiği Macera, Animasyon, Aile türlerindeki film, Erhard Dietl'in çöp yiyen ve çöplükte yaşayan yeşil yaratıklardan oluşan bir aile hakkındaki Almanya'da çok satan kitaplarından uyarlandı.

the ogglies
Çiykinley (2021) Poster

İçinde vücutla ilgili şakaların (İstenmeyen kokular, mide gazlarıyla ilgili olanlar) yer aldığı 85 dakika süren Smelliville diğer ismiyle The Ogglies, Bir Film dağıtımıyla 5 Ağustos 2022 günü sinemalara gelecek.

Çiykinley - Smelliville (2021) Konusu:

smelliville
Çiykinley (2021) 1

Kendilerine yeni bir yuva arayan yeşil, neşeli ve çevreci Çiykinley ailesinin yolu Kokuşuk Köy'e düşer. Bir zamanlar çok mutlu ve huzurlu olan Kokuşuk Köy'ün en büyük sorunu ise gittikçe büyüyen ve tüm köyü kokutan devasa çöp yığınıdır.

Çiykinley (2021) 2

Bu koca ve kokulu soruna gizlice deneyler yaparak çözüm bulmaya çalışan dahi Profesör ile küçük kafadarlar Max ve Lotta, çılgın bir icat üzerine çalışmaktadır. Çiykinley, Kokuşuk Köy'ün çöplerine iniş yapar yapmaz, buraya ait olduklarını bilirler çünkü en büyük özellikleri çöple beslenmeleridir!

Çiykinley (2021) 3

Kokuşuk Köy feraha, Çiykinley ise aradığı eve kavuştu derken, çöp arazisine göz dikmiş Bay Çekiç, sorunu çözmek yerine yeni çöp dağları yaratacak sinsi bir inşaat projesi peşindedir. Planları ortaya çıkarıp köyü kurtarma görevi ise Çiykin çocuklar ile yeni arkadaşları Max ve Lotta'ya düşer.

Vizyon Tarihi: 5 Ağustos 2022

Diğer Adları: Smelliville, The Ogglies / Yönetmen: Jens Møller ve Toby Genkel / Senaryo: John Chambers, Toby Genkel / Uyarlama; Erhard Dietl'in kitabından / Müzik: Andreas Radzuweit / Dağıtımcı: Bir Film / Şirket: Mars Production / Almanya, Belçika / 2021 / Süre: 85 dakika / Macera, Animasyon, Aile / tt11992904 / 6A

4 yorum:

  1. Animasyon severim, Ekin ile birlikte izleyebiliriz diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
  2. oooo çok şeker konuymuş izlenir tabiii :)

    YanıtlaSil
  3. Ay çok güzel yaaa filmin ismi de çok hoş. :D

    YanıtlaSil
  4. Bunu izleriz ailecek diye düşünüyorum. Teşekkürler paylaşım için.:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön