12 Ağustos 2022 Cuma

12 Ağustos 2022 Vizyona Giren Filmler

12 Ağustos 2022 Vizyona Giren Filmler

12 Ağustos 2022 Vizyona Giren Filmler listesinde bu hafta 6 film bulunuyor. Amir Khan'ın başrolünde olduğu Hindistan yapımı olan "Laal Singh Chaddha" haftanın dikkat çeken filmi olarak karşımıza çıkıyor.

12 Ağustos 2022 Vizyona Giren Filmler

Yabancı Film

Laal Singh Chaddha (2022)

Laal Singh Chadha filmi, Winston Groom'un aynı adlı romanından uyarlanan Akademi Ödüllü dram Forrest Gump'ın (1994) resmi yeniden çevrimidir. Film, Hint tarihinin önemli anlarını anlatan otistik bir adam olan Aamir Khan'ın canlandırdığı Laal Singh Chadha'yı takip ediyor.

Sıradaki Şarkı - Press Play (2022)

Bilim-Kurgu, Aşk, Müzik türlerindeki Sıradaki Şarkı, karışık doldurulan bir kasetteki şarkılar sayesinde zamanda yolculuk yapabilen bir kadının sevgilisinin ölümüne engel olmaya çalışmasını anlatıyor.

Korku Evi - Behind You (2020)

Amerikan yapımı Korku türündeki film annelerini kaybetmiş iki kız kardeşin halalarını ziyaretleri sırasında evde yaşananları konu ediyor. Tüm aynaların üzerinin kapatıldığı evde küçük kızın merakına yenilerek bir aynanın üzerini açması dehşet dolu olayları başlatıyor.

Aşk ve Savaş - Traumfabrik (2019)

Almanya yapımı filmin yönetmenliğini Martin Schreier üstleniyor. Romantik Komedi, Dram türlerindeki film, Berlin Duvarı'nın yapılmaya başlandığı yıl film setinde filizlenen bir aşkı konu ediyor.

Yerli Film

Masal Şatosu: Gizemli Misafir (2022)

Çocuklara yönelik olan Aile, Fantastik türlerindeki Masal Şatosu: Gizemli Misafir, masal diyarından gelen hafızası silinmiş prensi ait olduğu yere göndermek için ona yardım eden Neşe ve arkadaşlarının yaşadığı maceraları perdeye getiriyor.

MA-ŞER (2022)

Korku türündeki yerli film MA-ŞER, üniversitede okuyan Hande'nin, sosyal antropolojinin tartışma konularından biri olan, "büyü" meselesi üzerine yazacağı tez için antika bir büyü kitabındaki bir büyüyü kendi üzerinde denemeye kalkmasını anlatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön