7 Temmuz 2022 Perşembe

Zehir Zemberek (2021)

ZEHİR ZEMBEREK

Komedi, Dram türündeki Azerbaycan yapımı filmin yönetmenliğini Orkhan Mardan ve Taleh Yüzbeyov üstleniyor. Azerbaycan'da 2021 yılının Aralık ayında gösterilen filmin başrollerini Taleh Yüzbeyov, Leman Merrih ve Nezaket Heyderova paylaşıyor. Zehir Zemberek (2021) filmi, bıçaklı saldırıya uğrayan ve maço bir adam olan Adil'in hastaneden çıktıktan sonra hamile bir kadının ondan yardım istemesiyle değişen hayatını perdeye getiriyor. Yapım, CGV Mars D. aracığıyla 15 Temmuz 2022 günü seyircilerle buluşacak.

Zehir Zemberek (2021) Poster

Zehir Zemberek (2021) Konusu:

Bıçaklandıktan sonra hayatta kalan Adil, tedavi gördüğü hastaneden ayrılıp sıradan hayatına dönmek üzeredir. Adil, her zaman olduğu gibi meslektaşlarını, arkadaşlarını, onu tedavi eden doktor ve hemşireleri incitmeye ve kaba davranmaya devam ediyor. Artık yaşam tarzını değiştirdiğini iddia eden arkadaşı Şakir ve okul arkadaşı eski eşi Rana'nın eşlik ettiği hastaneden ayrılıp normal hayatına devam etmeyi düşünen Adil, inanılmaz bir çile ile karşı karşıya kalır. Şakir, Rana ve Adil hastane bahçesinden ayrılmak üzereyken, kimliği belirsiz hamile bir kadının arabalarında oturduğunu görürler. Kız bebek bekleyen kadın eşinden ve ailesinden, daha doğrusu kürtajdan kaçmış, Şakir ve Rana'dan kendisini korumaları için ısrar etmiştir. Adil buna engel olmaya çalışsa da tüm koşullar onu yavaş yavaş doğmamış bebeğin kurtarıcısı haline getirir.

Zehir Zemberek (2021) Leman Merrih ve Taleh Yüzbeyov

Vizyon Tarihi: 15 Temmuz 2022

Diğer Adı: Zəhər tuluğu / Yönetmen: Orkhan Mardan ve Taleh Yüzbeyov / Senaryo: Celil Cavanshir, Parviz Hasanov, Orkhan Mardan / Görüntü Yönetmeni: Iman Imanov / Müzik: Tarlan Mammadhüseynov / Dağıtım ve Yapım: CGV Mars D. / Azerbaycan / 2021 / Süre: 1 saat 47 dakika / Komedi, Dram / tt16751922 /

Oyuncu Kadrosu:

Taleh Yüzbeyov (Adil)
Leman Merrih (Leyla)
Nezaket Heyderova (Shems)
Alikhan Rajabov (Cemo)
Zulfiyye Qurbanova (Rana)
Javidan Novruz (Ziya)
Shaban Imkani (Şakir)
Hüsniyya Mürvatova (Emi arvadi)
Saida Kulieva (Nene)
Rasim Jafarov (Sahib)

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön