28 Temmuz 2022 Perşembe

Mini Fenomen (2021)

Genç oyuncular Atilla Emirhan Kırık ve Talha Tosun'un başrollerini paylaştığı, Umut Ertek'in yazıp yönettiği Mini Fenomen (2021), 29 Temmuz 2022 günü vizyona giriyor. Komedi türündeki film, iki çocuğun youtuber olmaya çalışırken yaşadıkları birbirinden ilginç olayları perdeye taşıyor. Hamdi Bor ve Erol Aydın'ın yapımcılığını üstlendiği yerli komedi Mini Fenomen CJ ENM dağıtımıyla sinemalara geliyor.

Mini Fenomen (2021) Poster

Mini Fenomen (2021) Konusu:

Filmde, youtuber olmaya çalışan Berkcan ve onun en yakın arkadaşı aynı zamanda menajeri olan kankası Sacit'in başından geçen ilginç ve komik durumlar anlatılıyor.

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2022

Yönetmen - Senaryo: Umut Ertek / Görüntü Yönetmeni: Halil Aslan / Müzik: Mustafa Arapoğlu / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: 34 Film Production / Türkiye / 2021 / Süre: 80 dakika / Komedi / Genel İzleyici Kitlesi

Oyuncu Kadrosu:
Atilla Emirhan Kırık
Talha Tosun
Özcan Melek
Öykü Şahin
Sait Yüksel

9 yorum:

  1. izlenir bu pekii :) trt2 de belles families i izliyom :) amalric çok severim yaa, ah kelebek ve dalgıç o yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. oleeey amalric in yanında gilles lellouche da varmış, çook severim, dujardin ile filmleri var onların, ayrıcaaa andres dussolier de var oh yaaa, ayazda bir yürek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belles Familles'in kadrosu çok iyi deep. Ayazda bir yürek'i yakın zamanda izledim ben. İnsanı alt üst eden filmlerdendi... Belles'i İzlememiş olsaydım bakardım filme. Yarını kolluyorum ben Alman filmi Cortex çıkacak. :) Kaçırmamak için alarm kurmayı düşünüyorum :)) Dün Kumbara'yı kaçırınca üzülmüştüm birazcık.

      Sil
    2. ilk kez izledim bu kuşaktan, cortex hımm izlicektim zaten, pekuuu :)

      Sil
    3. Şeytanın bacağını kırmışsın deep :)) Bu kanalın sevdiğim uygulaması net 5 dakika süren tek bir ara vermeleri. Diğer kanallar gibi süresinin ne zaman biteceği belli olmayan sayısız reklam arası vermiyorlar yani :)

      Sil
  3. oo eski süperlerden nicole garcia da var, yenilerden marine vacht da veee yönetmen de rappeanu yaaa ooooo :)

    YanıtlaSil
  4. Ahaha çok şekerler, izlerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Youtube için özgün içerik üretmeye çalışanlar bu filmde kendilerini bulacaklar :)) Fragman umut vaat ediyor inşallah uzun hali de güzel çıkar. Çok teşekkürler :)

      Sil
  5. Ay bu izlenebilir, öğrenecek çok şey var çocuklardan. :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön