12 Haziran 2022 Pazar

X (2022) Ti West Filmi

X (2022)

X (2022) Ti West filmi, takvimlerin 1979 yılını gösterdiği sıralarda Teksas kırsalında bir yetişkin filmi çekmek isteyen genç sinemacıların başından geçenleri anlatıyor. Ti West'in yazıp yönettiği Korku, Gerilim türündeki Amerikan yapımı filmin başrollerini, Jenna Ortega, Mia Goth ve Martin Henderson paylaşıyor. 

Bir Film dağıtımıyla 17 Haziran 2022 günü sinemalarda gösterilecek olan X (2022) filminde yönetmen zamanda geri dönüşler içeren slasher formülü uyguluyor. Filmin diğer bir dikkate değer özelliği de başrol oyuncusu olan Mia Goth'un hem film ekibindeki bir oyuncuyu hem de yaşlı çiftçi kadını canlandırıyor olması.

X (2022)
X (2022) Ti West Filmi Posteri

X (2022) Konusu:

Hevesli bir porno yıldızı olan Maxine ve yapımcı erkek arkadaşı Wayne, diğer oyuncular Bobby-Lynne ve Jackson Hole, Yönetmen RJ ve kız arkadaşı Lorraine ile birlikte filmlerinin çekimini yapmak üzere Teksas kırsalında kiraladıkları bir çiftlik evine giderler. Onları görünüşleriyle korkutan yaşlı çift Howard ve Pearl'ün yaşadığı yere varırlar. Çekimler başladığında yaşlı çiftin dikkati gençlere yönelir. Sonrasında ise oyuncular kendilerini hayatları için savaşırken bulur.

X (2022)
X (2022) Ti West Filmi, Mia Goth

Vizyon Tarihi: 17 Haziran 2022

Yönetmen - Senaryo Ti West / Görüntü Yönetmeni: Eliot Rockett / Müzik: Tyler Bates ve Chelsea Wolfe / Dağıtım - İthalat: Bir Film / ABD / 2022 / Süre: 1 saat 45 dakika / Korku, Gerilim / tt13560574 / 18+

Oyuncu Kadrosu:
Jenna Ortega (Lorraine )
Mia Goth (Maxine / Pearl rollerinde)
Brittany Snow (Bobby-Lynne)
Martin Henderson (Wayne)
Kid Cudi (Scott Mescudi) (Jackson rolünde)
Owen Campbell (Yönemen RJ)
Stephen Ure (Howard)
James Gaylyn (Şerif Dentler)

7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Yokmuş :) 17 haziran demiş

      Sil
    2. nette oluyor, vizyondan çok önce geliyor nete, bazen aylar önce izliyoruz yanii :)

      Sil
  2. Korku-Gerilim olan her filmi izleme hastalığım var benim.Allah şifamı versin.Ne diyelim…
    Bunu da sinemaya geldiği gibi hemen izleyeceğim mesela.Zorundayım.🥲😂

    YanıtlaSil
  3. Korku izleyemiyorum , korkuyorum:) ama ilginç bir konusu var.Anladığım kadarıyla daha sinemalara gelmedi, eşim korku seviyor ona söyleyeyim de izlesin :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön