15 Haziran 2022 Çarşamba

Senkronik - Synchronic (2019)

SYNCHRONIC

Justin Benson ve Aaron Moorhead'ın yönettiği Dram, Bilim-Kurgu, Korku türlerindeki Synchronic filminde, New Orleans, Louisiana'da sağlık görevlisi olarak birlikte çalışan Steve ve Dennis peş peşe çağrıldıkları vakalarda Synchronic isimli sentetik bir uyuşturucunun izine rastlar ve tanık oldukları gizem dolu gariplikler onları hiç ummadıkları olayların içine sürükler. CGV Mars D. dağıtımı ile sinemalara gelecek olan Senkronik - Synchronic (2019), 17 Haziran 2022 günü vizyona girecek.

Synchronic
Senkronik - Synchronic (2019) Poster

Anthony Mackie ve Jamie Dornan'ın başrollerini üstlendiği filmin ilk bölümünde daha çok sağlık görevlilerinin çağrı aldıkları olaylar anlatılıyor. Bilim-Kurgu'nun ağırlık kazandığı, zaman kavramıyla ilgili kısımlar ise filmin ilerleyen sahnelerinde başlıyor. Filmin korku türüne kaynaklık eden bölümlerinin Amerika'nın bir eyaleti olan Louisiana tarihinde yaşanan acı verici olaylardan beslendiği görülüyor... Senkronik - Synchronic (2019) yönetmen ikilisi Justin Benson ve Aaron Moorhead'ın birlikte çektikleri dördüncü uzun metrajlı filmleri. Gerçeküstü ögeler taşıyan, Bilim-Kurgu, Korku ve Dram türlerini kapsayan, ikili ilişkilerin ağırlıkta olduğu diğer filmlerinin isimleri; Resolution (2012), Spring (2014) ve The Endless (2018).

Senkronik - Synchronic (2019) Jamie Dornan ve Anthony Mackie

Senkronik - Synchronic (2019) Konusu:

New Orleans’ta sağlık görevlisi olarak çalışan iki iş arkadaşı, Steven ve Dennis bir gün bir yardım çağrısı alır, olay tipik bir aşırı doz vakası gibi görünse de cesedin çok eski görünüşlü bir kılıçla öldürülmüş olması kafaları karıştırır. Olay yerindeki tek ipucu Synchronic adındaki bir sentetik uyuşturucu ambalajıdır. Steve yaralı bir adamla ilgilenirken yanlışlıkla kirli bir iğne ona batar. Bunun üzerine test yaptıran Steve epifiz bezinde kanser olduğunu öğrenir. Bu vakayı izleyen ve giderek daha da anlaşılmaz şekillerde gerçekleşen ölümler başlar ve Dennis’in kızı Brianna’nın da bu uyuşturucuyu denedikten sonra ortadan kaybolmasıyla, Steven ve Dennis kendilerini büyük bir gizemin orta yerinde bulur.

Vizyon Tarihi: 17 Haziran 2022

Diğer Adı: Synchronic / Yönetmen: Justin Benson ve Aaron Moorhead / Senaryo: Justin Benson / Görüntü Yönetmeni: Aaron Moorhead / Müzik: Jimmy LaValle / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Şirket: Siyah Beyaz Movies / ABD / 2019 / Süre: 96 dakika / Korku, Bilim-Kurgu, Dram / tt9016974 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Jamie Dornan (Dennis)
Anthony Mackie (Steve)
Katie Aselton (Tara)
Ally Ioannides (Brianna)
Bill Oberst Jr.
Natasha Tina Liu
Martin Bats Bradford (Christina)

4 yorum:

  1. bunu bulayım varsa hemen izleyim. louisana eyaleti, tutucu ve gizemler büyüler filan öyle bir yer :)

    YanıtlaSil
  2. Bayağı gizemli görünüyor merak ettim. Konusu ilginçmiş, altından ne çıkacak bakalım. :)

    YanıtlaSil
  3. Ovv beğendim, afişte Jamie Dornan ne güzel çıkmış yalnız ya.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön