30 Haziran 2022 Perşembe

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (2022)

Thor: Love and Thunder

Taika Waititi'nin yeniden yönetmenlik koltuğuna oturduğu Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü, Black Swan (2011) filmiyle Oscar kazanan oyuncu Natalie Portman ve Chris Hemsworth'ü bir araya getiriyor.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (2022) Poster

Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden Stan Lee'nin Marvel Comics kitaplarındaki karakterlerle yaratılan ve devamlı genişleyen Marvel Film Evreni'nin sinemalara gelecek olan yeni filmi Thor: Love and Thunder, Avengers: Endgame sonrasında süper kahraman Thor'un yaşadıklarıyla başlıyor. Avengers: Endgame (2019) filmini izleyenler, Dünya'da yaşayan ve kendini iyice salan Thor'u kilo almış haliyle hatırlayacaktır. Yeni filmin fragmanında tekrar eski formuna kavuşmaya çalışan Tanrı Thor'un görüntülerine rastlıyoruz... Portman ve Hemsworth serideki 2011 ve 2013 yıllarında yayınlanan filmlerde birlikte oynamışlardı. Yine fragmanda aradan geçen 8 yıldan bahsedilerek hoş bir espri yapılmış.

Thor, Avengers: Endgame'de

Filmin kadrosunda 'aktör' rolleriyle ilgi çeken Sam Neill, Matt Damon, Luke Hemsworth ve Melissa McCarthy gibi ünlü isimler de bulunuyor. Ünlü oyuncular, kısa 'aktör' rolleri ile Loki, Hela, Odin ve Thor'u canlandıracak.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (2022) Aktör Rolündeki Oyuncular

Serinin dördüncü filmi Jason Aaron'ın 'The Mighty Thor' adlı kitabına dayanıyor. Macera, Fantastik, Aksiyon türlerindeki Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (2022), UIP Türkiye dağıtımıyla 8 Temmuz 2022 günü sinemalara gelecek.

Thor Serisindeki Filmler:
  • 2011 Thor
  • 2013 Thor: The Dark World
  • 2017 Thor: Ragnarok
  • 2022 Thor: Love and Thunder

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü - Thor: Love and Thunder (2022) Konusu:

Avengers: Endgame sonrası Thor'un yaşadıklarıyla başlayacak olan yapım, kadın odaklı bir hikâye anlatıyor. Thor, yıllar sonra karşılaştığı ve artık Mighty Thor olduğunu öğrendiği eski aşkı Jane Foster ile birlikte tüm tanrıları yok etmeye ant içen Gorr the God Butcher'a karşı mücadele veriyor. Jane Foster Gorr'a karşı verilen mücadelenin yanında kişisel olarak başka bir düşmanla daha savaşmak zorunda kalıyor.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (2022) Natalie Portman ve Chris Hemsworth

Vizyon Tarihi: 8 Temmuz 2022

Yönetmen: Taika Waititi / Senaryo: Jennifer Kaytin Robinson, Taika Waititi / Uyarlama; Marvel Comics, Jason Aaron 'The Mighty Thor' / Görüntü Yönetmeni: Barry Baz Idoine / Müzik: Michael Giacchino / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Şirket: Stüdyo: Disney / ABD / 2022 / Süre: 119 dakika / Macera, Fantastik, Aksiyon / tt10648342 / 13+

Türkçe Dublajlı Fragman
Oyuncu Kadrosu:
Chris Hemsworth (Thor)
Tessa Thompson (Valkyrie)
Natalie Portman (Jane Foster / Mighty Thor)
Christian Bale (Gorr the God Butcher)
Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord)
Karen Gillan (Nebula)
Russell Crowe (Zeus)
Taika Waititi - Korg (seslendirme)
Vin Diesel - Groot (seslendirme)
Bradley Cooper - Rocket (seslendirme)
Melissa McCarthy (Aktör, Acımasız Tanrıça Hela)
Sam Neill (Aktör, Tanrı Odin)
Matt Damon (Aktör, Thor'un Kardeşi Loki)
Luke Hemsworth (Aktör, Thor)

4 yorum:

  1. Thor'u ilk yenilmezler filminde görmüştüm sanırım. Pek ilgimi çeken bir karakter değildi. Şimdi de aşk odaklı bir film karşımızda, fragmanı pek sevemedim. :)

    YanıtlaSil
  2. Disney'de yayınlanacaktır seyrederim o zaman marvel evrenini seviyorum..

    YanıtlaSil
  3. Ovv Natalie'yi severim ama Thor pek bana göre değil sanki.

    YanıtlaSil
  4. oooo ne kadro var filmde :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön