26 Ekim 2017 Perşembe

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Thor seri filmlerinin üçüncüsü olan Thor: Ragnarok (2017) 27 Ekim 2017 günü vizyona giriyor. Yeni Zellanda'lı genç yönetmen Taika Waititi'nin yönettiği filmde kahramanımız Thor, yok olma tehlikesi altında bulunan ülkesi Asgard'ın kurtuluşu için maceradan maceraya atılıyor.


Bu macerada Thor'u canlandıran Chris Hemswort'a Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Anthony Hopkins ve Benedict Cumberbatch gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Marvel evreninin kahramanları bu kez Thor'un ülkesini kurtarmak için bir araya geliyor.
Serinin ilk iki filmine göre daha eğlenceli olduğu izlenimi veren ve Metascore puanı önceki filmlerden yüksek olan Thor 3, sinemalarda 3D ve IMAX seçeneği ile izlenebilecek.

Thor 3
Thor: Ragnarok (2017) Taika Waititi 'Korg' isimli kahramanın seslendirmesini yapıyor. Waititi aynı zamanda filmin de yönetmeni.
Vizyon Tarihi: 27 Ekim 2017
Yönetmen: Taika Waititi / Senaryo: Eric Pearson, Christopher Yost / Görüntü Yönetmeni: Javier Aguirresarobe / Müzik: Mark Mothersbaugh / Dağıtımcı: UIP / Üretim: Walt Disney / ABD / 2017 / Süre: ' / Macera, Aksiyon, Bilim-Kurgu, 3D, IMAX
Oyuncular
Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Cate Blanchett (Hela), Anthony Hopkins (Odin), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Idris Elba (Heimdall), Jeff Goldblum (Grandmaster), Tessa Thompson (Valkyrie), Karl Urban (Skurge), Ray Stevenson (Volstagg), Taika Waititi (Korg)

Thor: Ragnarok (2017) Konusu

Thor: Ragnarok (2017), Cate Blanchet acımasız bir tanrıça olan Hela'yı canlandırıyor.
Thor, evrenin diğer tarafındaki Sakar gezegeninde güçlü ve acımasız Hela'nın esareti altındadır. Hela, Thor'un çekicini parçalamıştır. Ülkesi Asgard Hela'nın yol açacağı kıyametle yok olma tehlikesi altındadır. Ülkesine dönmek için zamana karşı bir yarış içine giren Thor'un öncelikle Avengers ekibinden arkadaşı olan eski müttefiki Hulk'la ölümcül bir karşılaşma yapması ve arenadan sağ çıkması gerekmektedir. tt3501632
* Filmin Türkçe fragmanını You Tube'un buradaki linkinden izleyebilirsiniz.

Thor Film Serisi Filmleri:

2011 Thor
2013 Thor: The Dark World
2017 Thor: Ragnarok


,

6 yorum:

  1. bu hafta sonu bu filme gitmeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel olduğu söyleniyor. Umarım beğenirsiniz. :)

      Sil
  2. Kötü kahramanları sevmem ama Loki'ye bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Süper kahraman filmlerine bayılırım. Bunu da sinemada izlemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim zamanımda en süper kahraman Süpermen'di. Tekti. Şu an yüksek oranda süper kahraman enflasyonu var.Tür olarak severim ama Marvel'in karakterleri takip etmekte zorlanıyorum.
      İyi seyirler diliyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön