7 Haziran 2022 Salı

Issız Ev - The Rental (2020)

THE RENTAL

Oyuncu olarak tanıdığımız Dave Franco'nun yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metrajlı filmi "The Rental", kutlama amaçlı okyanus kıyısında ev tutan iki çiftin gözetlenme şüphesinden sonra başlarına gelenleri konu ediyor. Alison Brie, Dan Stevens, Jeremy Allen White ve Sheila Vand'ın başrollerini paylaştıkları Amerikan yapımı Korku, Dram, Gizem türlerindeki film ülkemizde Issız Ev adıyla gösterilecek. 

Dünya çapında 2020 yılından beri gösterilen filmin takvimindeki son durağı Türkiye. TME Films dağıtımıyla sinemalara gelen Issız Ev - The Rental (2020) filminin sinemalarda gösterimine ise 10 Haziran 2022 gününden itibaren başlanacak.

Issız Ev - The Rental (2020) Poster

Issız Ev - The Rental (2020) Konusu:

Charlie, Michelle, Mina ve Josh bir kaçamak planlayan iki çift ve eski arkadaştır. Hafta sonunu geçirmek için deniz kenarında bir ev kiralarlar. İlk bakışta mükemmel gözüken kiralık evlerinin sahibinin onları gözetliyor olabileceğinden şüphelenmeye başladıklarında kutlama amaçlı bu hafta sonu gezisi uğursuz bir havaya bürünür. En derin sırlar açığa çıkar ve birbirlerini iyi tanıdıklarını düşünen dört eski arkadaş güven konusunda ikilem yaşamaya başlar.

Vizyon Tarihi: 10 Haziran 2022

Diğer Adı: The Rental / Yönetmen: Dave Franco / Senaryo: Dave Franco, Joe Swanberg / Görüntü Yönetmeni: Christian Sprenger / Müzik: Danny Bensi, Saunder Jurriaans / Dağıtımcı: TME Films / ABD / 2020 / Süre: 88 dk / Korku, Dram Gizem / tt10003008 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Alison Brie (Michelle)
Dan Stevens (Charlie)
Sheila Vand (Mina)
Jeremy Allen White (Josh)
Toby Huss (Taylor)

5 yorum:

  1. izlemiştim bunu nette, o yts.mx den izliyom artık herşeyi zaten :) bu tür filmleri hemen izlerim, bunlar hani çorba gibi, yemeğe başlarken gibi izlenenler :)

    YanıtlaSil
  2. Uuuu çok gerilim annecim. İlginç duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Filmin slasher'e kayan bir tarafı da varmış. Filmin korku kısmı finale doğru yani. Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön