21 Haziran 2022 Salı

AKIL BOZAN (2021)

Akıl Bozan

Yönetmenliğini Doğuş Arslan'ın üstlendiği Akıl Bozan'ın hikayesi, gerilim türünde eserler veren Muammer Maden'in kaleminden perdeye geliyor. Gerilim türündeki yerli film Akıl Bozan (2021), Skypic Films dağıtımıyla 29 Temmuz 2022 Cuma günü vizyona girecek.

Akıl Bozan (2021) Poster

Filmin başrollerini ise Elif Çapkın ve Tolga Bengü üstleniyor. Başrolde oynayan Elif Çapkın, Kadıköy sanat okulu tiyatro bölümü mezunu ve Kanal D'nin yeni yaz dizisi Seversin'de ekranlara geliyor.

Akıl Bozan (2021)Konusu:

Derin ve Tarık, istihbarat teşkilatına girmek için testlere girerler. Testlerin hepsini geçerler, son aşamada ise onları zorlu psikolojik bir test bekler. Bu test 7 gün boyunca hiç çıkmamaları gereken kapısı açık olan bir odada gerçekleşecektir. Odanın içinde acil durumda kullanmak için bir telefon, kırmızı bir koltuk, odayı aydınlatmak için ahşap oyma bir abajur, yedi gün boyunca yetecek yiyecek ve içecek. Odadan kim çıkarsa çıksın, kim telefonu kullanırsa kullansın ikisi de elenecek. Akıl bozan ilaçlar, halüsinasyonlar, işkenceler, müthiş akıl oyunları ile baş edebilecekler mi? Derin kudurmuş bir köpek tarafından ısırılmış bir kişi ile aynı odada. Bu odadan Derin Sağ çıkabilecek mi? Bu odadan çıkış var mı? Yedi gün sonunda kim sağ çıkacak? En önemlisi bu İstihbarat Teşkilatının bir testi mi? Yoksa Psikopat birinin kurduğu bir komplo mu? Tüm cevaplar gizem, gerilim, adrenalin, akıl oyunları ile Akıl Bozacak bu serüvenin içinde… “Oynadığınız oyunda oyuncu olamazsanız hiç bir zaman oyun kuramazsınız.”

Akıl Bozan (2021)

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2022

Yönetmen: Doğuş Arslan / Senaryo: Muammer Maden / Görüntü Yönetmeni: Rıdvan Ahmet / Müzik: - / Dağıtımcı: Skypic Films / Yapım: Nazım Medya, Skypic Films / Türkiye / 2021 / Süre: 85 dakika / Gerilim / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Elif Çapkın, Tolga Bengü, Emel Başkan, Ergülcan Akıncıoğlu, Seçil Çifçi, Haydar Bilim, Ali Orhun Köseoğlu.

Güncelleme: 

05.07.2022: Filmin 8 Temmuz 2022 olan vizyon tarihi ertelendi.

16.07.2022: Filmin yeni vizyon tarihi 29 Temmuz 2022 oldu.

3 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön