24 Mayıs 2022 Salı

Müsfer: Cin Kabilesi

Massimo Manjjed'in yönettiği, senaryosunu İlker Tunçay'ın kaleme aldığı Korku türündeki Müsfer: Cin Kabilesi, ardında birçok soru bırakarak gizemli bir şekilde ölen amcasının cenazesi için köyüne giden Kadir'in yaşadığı sıra dışı olayları anlatıyor.

Müsfer: Cin Kabilesi Poster

Aria Films'in yapımcılığını üstlendiği ve Chantier dağıtımı ile 27 Mayıs 2022 günü sinemalara gelecek olan yerli filmin oyuncu kadrosunda Engin Kahya, Zülfü Hamit Altın, Murat Duran ve Zekai Yılmaztürk yer alıyor. Korku türündeki film 67 dakika sürüyor.

Müsfer: Cin Kabilesi (2021) Konusu:

Kadir, amcasının cenazesi için uzun yıllar önce ayrıldığı köyüne gider. Ancak Amcasının sırlarla dolu ölümü Kadir'in yasayacağı bir dizi gizemli ve şüpheli olaylarla sonuçlanır. Peki Amcasının uzun yıllardır Kadir dahil olmak üzere herkesten sakladığı büyük sırrı nedir? Köyde yaşayacağı aklın sınırlarını zorlayan sıra dışı olaylar neyin habercisidir?

Vizyon Tarihi: 27 Mayıs 2022

Yönetmen: Massimo Manjjed / Senaryo: İlker Tunçay / Görüntü Yönetmeni: Kadir Görkem / Müzik: Arya Azad / Dağıtımcı: Chantier / Yapım: Aria Films / Türkiye / 2021 / Süre: 67 dakika / Korku / 6+ 10A

Oyuncu Kadrosu:

Engin Kahya, Zülfü Hamit Altın, Murat Duran, Zekai Yılmaztürk

10 yorum:

  1. Hayret bağırma çağırma, kulakları sağır edecek sesler yok. :)) Farklı ve ilginç görünüyor fragman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı izlerken müziği kapatmak zorunda kaldım. Filmde umarım bu müziği kullanmazlar!
      Çok teşekkürler canım :)

      Sil
  2. "Cin Deresi - Müsfer" diye bir filmde varmış, bu o değil sanmıyosam.. Müsfer ve İfrit, tehlikeli cin kabilelerine deniyormuş,bunlarda ilginç bilgimiş..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, çok sayıda cin kabilesi var. Filmler sayesinde öğrendim bazılarını. Marid, ervah, musabbar bunlardan aklımda kalanlar. Müsfer de ilişilmediğinde zararlı değil diye okudum bir kaynakta. Farklı bilgiler var nette. Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Artık cinli film gördükçe bana bir gülme geliyor ya. 🙈🙈🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuçta filmi yapmak için büyük bir emek harcanıyor. Ama sık sık karşılaşınca da seninle benzer bir tepki vermeye başladım bende. Gişesi bol olsun diyelim :)) Çok teşekkürler ;)

      Sil
  4. Lisede her sınıfın laptopu vardı ve öğle aramızda sınıfça hep cinli filan korku filmleri izlerdik. O zamanlardan beri de hiç bu tür izlemedim. Sanırım yanımda biri istemedikçe de izlemem. Teşekkürler güzel tanıtımınız için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, türü keşif açısından okulda güzel deneyimler yaşamışsınız. Anısı güzelmiş hoşuma gitti :)
      Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  5. müsfer, bu değişik sözcükleri nerden buluyolar acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kelimeler Farsça ve Arapça'dan geliyor ama kastettiğin bu değil biliyorum. Uzun bir cin ismi listesi var. Çoğunun ismini de yerli korku filmlerinde gördüm deep. Dini kaynaklara dayanıyor.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön