22 Mayıs 2022 Pazar

İçimdeki Kahraman (2021)

The Hero In Me

Sinan Sertel'in yönettiği Fantastik, Dram türlerindeki İçimdeki Kahraman (2021), süper güçleri olduğuna inanan ve güçlerinin ortaya çıkmasını bekleyen genç bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Bir Film dağıtımıyla sinemalara 27 Mayıs 2022 günü gelecek olan filmin başrollerini Ahmet Melih Yılmaz, Ulvi Kahyaoğlu, Öykü Naz Altay, Cüneyt Yalaz ve Turgay Doğan paylaşıyor. Fantastik dram olan film bir nevi batılı süper kahramanlara ve medya'nın yarattığı 'kahramanlara' eleştiri getiriyor.

İçimdeki Kahraman (2021) Poster

İçimdeki Kahraman, Antakya Film Festivali 2021'de En İyi Kurgu ve Jüri Özel Ödülü kazandı. Filmin ayrıca katıldığı Boğaziçi Film Festivali'nde "Film-Yön En İyi Yönetmen" ve Malatya Film Festivali'nde "En İyi Müzik" dallarında birer ödülü bulunuyor.

İçimdeki Kahraman (2021) Konusu:

Babası, oğlu Kahraman'a küçük bir çocukken süper kahraman olduğuna inandırmıştır. Kahraman, talihsiz bir kaza sonucu kaybettiği babasının ölümünden kendini sorumlu tutar. Süper güçlerini keşfedip babasını geri döndüreceğine yemin eder. Aradan yıllar geçmiş 24 yaşına gelmiş olan Kahraman süper güçlerini halen bulamamıştır. Süper gücünü ararken tanıştığı Gizemli Adam sayesinde doğu masallarındaki gibi büyük bir yolculuğa çıkar.

İçimdeki Kahraman (2021) Ahmet Melih Yılmaz

Vizyon Tarihi: 27 Mayıs 2022

Diğer Adı: The Hero in Me / Yönetmen: Sinan Sertel / Senaryo: Sinan Sertel, Ümit Cihan Canpolat, Mustafa Çiftci / Görüntü Yönetmeni: Mehmet Başbaran / Müzik: Ali Saran / Kurgu: Naim Kanat / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: Fanus-u Hayal Film / Türkiye / 2021 / Süre: 1 saat 23 dakika / Fantastik, Dram / tt14356086 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Ahmet Melih Yılmaz (Kahraman rolünde)
Ulvi Kahyaoğlu (Çağdaş)
Öykü Naz Altay (Kader / Ahu)
Cüneyt Yalaz (Hüsnü - Davud)
Turgay Doğan (Mustafa - Rıza)
Benian Dönmez (Hüsniye)
Mustafa Konak (Küçük Kahraman)
Necat Bayar (Terzi)
Muttalip Müjdeci (Ayan Baba)
Nazif Tunç (Adil Komiser)
Tunç Keleş
Derya Aldemir
Bulut Güneş
Nihan Sertel
Hande Saatçioğlu

3 yorum:

  1. Fragman bayağı garip görünüyor ne desem bilemedim. 😅
    Batı tarzı süper kahramanları ve absürt kıyafetlerini ben de sevmiyorum. :))

    YanıtlaSil
  2. Bu da komik süper kahraman filmine benzemiş,süper kahraman filmlerini izlerim, mesela XMEN serisini izlemiştim,Logan karakterini oynayan Hugh Jackman iyiydi bence..🙂

    YanıtlaSil
  3. konu güzel ve amerikan filmlerini andırıyor :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön