10 Mayıs 2022 Salı

Ağustos Böceği ve Karınca (2020)

Jumper Treasure Hunting

Arman Beisembayev'in yazıp yönettiği Kazakistan, Rusya yapımı Animasyon Ağustos Böceği ve Karınca (2020), 13 Mayıs 2022 günü sinemalarda gösterilecek. 72 dakika süren ve 3D seçeneğiyle izlenebilecek yapım zengin olmak isteyen bir çekirgenin başından geçen maceraları anlatırken böcek dünyasından birbirinden çeşitli dostlarımızla tanışma fırsatı sunuyor.

Jumper Treasure Hunting
Ağustos Böceği ve Karınca (2020) Poster

Yönetmen Arman Beisembayev'in ilk uzun metrajlı filmi olan, müziklerini kendisinin bestelediği "Jumper Treasure Hunting" Chantier dağıtımıyla izleyiciyle buluşuyor. Küçük izleyicilere yönelik, 6+ derecelendirmesi olan Animasyona şarkılar eşlik ediyor.

Ağustos Böceği ve Karınca - Jumper Treasure Hunting (2020) Konusu:

Sinsi bir çekirge olan Skock başkasını umursamaz; hayatında tek istediği zengin olmaktır. Bahçede şans eseri, gizemli bir hazinenin yerini gösteren bir harita parçası bulur.

Ağustos Böceği ve Karınca (2020) 1

Diğer parça, çimenleri yöneten ve sakinlerini korkutan şeytani çekirge grubuna aittir. Tırtıl ve peygamber devesi olan iki arkadaşıyla hazine avına çıkan Skock acımasız çekirge grubu liderinin hazineyi çoktan avladığını öğrenir.

Ağustos Böceği ve Karınca (2020) 2

Bu macera sırasında Skock hayatta arkadaşlık gibi başka değerlerin de olduğunu öğrenir. Haritasını kaybeden Skock, hazine macerasında bir tehlikeyle karşı karşıya kalır; Diğer çekirgelere karşı yeni "ailesi" ile birlikte evlerini korumak için anlaşabilecek mi?

Ağustos Böceği ve Karınca (2020) 3
Vizyon Tarihi: 13 Mayıs 2022

Diğer Adı: Jumper Treasure Hunting / Yönetmen - Senaryo - Müzik: Arman Beisembayev / Dağıtımcı: Chantier / Şirket: BMS Film / Kazakistan, Rusya / 2020 / Süre: 1 saat 12 dakika / Animasyon, 3 boyutlu / tt13137844 / 6+

Not: Ağustos Böceği ve Karınca (2020) 2 isimli fotoğraftaki yazının çevirisi 'Hazine Haritası' şeklinde.

6 yorum:

  1. güzeeel izleriz tabisii :) filmin ismi uygun mu olmuş ki acebası ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuyla filmin ismi uyuşmuyor gibi görünüyor. Ama İthal eden firmanın bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Filmin tamamını izleyince anlayabileceğiz sanırım deep :)

      Sil
  2. Bizim çocukluğumuzun hikayesini anlatmıyor gördüğüm kadarıyla ama eğlenceli görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancı kaynakları çok araştırdım ama bildiğimiz ağustos böceği ve karınca hikayesiyle ortak bir yön bulamadım. Farklı bir olay, hazine macerası anlatılıyor. Minik izleyicilerin hoşuna gidebilir. :)
      Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Animasyonun YT'de bir videosunu bulmuştum. 3 Boyutlu olması güzel ve kesinlikle miniklere hitap eden bir film. :) Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön