10 Nisan 2022 Pazar

Zalo (2021)

Ay lav you ve Hükümet Kadın serilerini ve Bir Baba Hindi filmini yöneten Sermiyan Midyat'ın başrolünü canlandırdığı Komedi türündeki Zalo (2021), 15 Nisan 2021 günü gösterime giriyor. Necati Aslan'ın yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği yerli film 1960-1970'li yılları konu ediyor. Aile komedisi olan film küçükken ikizini nehre atan zalim Zalo Ağa'nın maceralarını anlatıyor.

Zalo (2021) Poster

Zalo'nun çekimleri, Malatya'nın üzümüyle ünlü Arapgir ilçesinde gerçekleştirildi. Zalo Ağa'nın evi olarak ilçenin restore edilen tarihi yerlerinden biri olan Cevat Çobanlı Paşa Konağı seçildi. Konak, Çanakkale savaşı kahramanlarından olan Cevap Paşa ve babası Şakir Paşa tarafından 1875 yılında Çobanlı Mahallesinde inşa edildi. Zalo filminin müzikleri ise Ayna Grubunun solisti olan Erhan Güleryüz'e ait.

Zalo (2021) Konusu:

Zalim oluşuyla nam salan Zalo Ağa küçükken ikizini nehre atmıştır. Evlenmek için başlık parası ödemeleri gereken ve para biriktirmeye çalışan Zalo Ağa'nın marabaları bir gün posta arabasını soymak isterken yanlışlıkla Malatya Vali'sini soyarlar. Bu olay yüzünden Zalo Ağa ile ikizinin yolları yıllar sonra yeniden kesişecektir.

Vizyon Tarihi: 15 Nisan 2022

Yönetmen - Senaryo: Necati Aslan / Görüntü Yönetmeni: Cüneyt Kadri Çakar / Müzik: Erhan Güleryüz / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: AFR MEDYA / Türkiye / 2021 / Süre: 1 saat 43 dakika / Komedi

Oyuncu Kadrosu:
Sermiyan Midyat
Kıvanç Baran Arslan
Tuğçe Topçu
Ersel Şibil
Belma Mamati
Zafer Kora
Aslı Balcı
Halil Kumova

3 yorum:

  1. tv ye gelsin de izleyip güleyims :)

    YanıtlaSil
  2. Hükümet kadını çok seviyorum ya hala ara sıra açıp izliyoruz kocamla, bunu izlemeye gidebiliriz. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hükümet Kadın güzeldi, Zalo'nun fragmanı filmin seviyesini belli ediyor; Anadolumuzdan temiz aile filmi. :)
      İnşallah diyelim:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön