11 Nisan 2022 Pazartesi

Troll: Kuyruklu Macera (2018)

Troll: The Tale of a Tail

Norveç yapımı olan Aile Macera Animasyon türündeki Troll: Kuyruklu Macera (2018), 15 Nisan 2022 günü sinemalara geliyor. Filmin hikâyesinde; ormanın derinliklerinde Arvod Krallığı’nda yaşayan sevimli troller her yıl düzenlenen bir yarışla birlikte krallarını belirleyip rahat bir yaşam sürerler. Güneş yanığı yarışlarını sürekli kazanan Kral Grom’un küçük oğlu prens Trim, babası birdenbire taşa dönüşünce onu kurtarma gibi ağır bir görevle karşı karşıya kalır.

troll: the tale of a tail
Troll: Kuyruklu Macera (2018) Poster

Şrek ve Madagaskar animasyonlarını yaratan ekibin ve Ninja Kaplumbağalar’ın yönetmeninin imzasını taşıyan orjinal adı Troll: The Tale of a Tail, çocuklara eğlenceli ve macera dolu bir 90 dakika vaat ediyor. Yapım yılı olarak akranı olan animasyonlara göre grafikleri zayıf görünen yapım dublajlı olarak Bir film dağıtımıyla vizyona giriyor. Filmin yönetmenliğini ise Kevin Munroe üstleniyor.

Troll: Kuyruklu Macera (2018) Yapımcı Kristian Kamp

Troll: Kuyruklu Macera (2018) Konusu:

Kral Grom, ormandaki kötü kalpli bir düşman tarafından yakalanmış ve kuyruğu çalınmıştır. İktidarı ise kötü kalpli kuzen ele geçirmiştir. Kralın sevimli oğlu Trim, arkadaşları Freya ve iki başlı Yin-Yan ile beraber zorlu bir serüvene atılıp babasını kurtarmak ve böylece krallık halkının mutlu yaşamının devam etmesini sağlamak zorundadır. Korkan ancak arkadaşlarının ona cesaret verdiği Trim zamanla yarışmak zorundadır. Ormanın derinliklerine ulaşmaları ve babasını kurtarması için sadece üç günü vardır.

Troll: Kuyruklu Macera (2018)
Vizyon Tarihi: 15 Nisan 2022

Diğer Adı: Troll: The Tale of a Tail / Yönetmen: Kevin Munroe / Yardımcı Yönetmen Kristian Kamp / Senaryo: Suzanne Bolch, Johnny Carlsen / Müzik: Daniel Scott / Dağıtımcı: Türkiye Dağıtım / Şirket: Fabula Films / Norveç / 2018 / Süre: 1 saat 30 dakika / Animasyon, Macera, Aile / tt6469892 / 6+

Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Adam Nethercott (Trim)
Richard M Dumont (Kral Grom)
Terrence Scammell (Grimmer)
Angela Galuppo (Freya)

8 yorum:

  1. Şrek ve Madagaskar çok keyifle izlediğim animasyonlar. Bu ekibin elinden çıkma bir film izlenir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. ha haa bunu hemen bulup izlemeli :)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy beğendim ben bunu ya bakayım var mı izlenecek yerlerde.🙈🙈

    YanıtlaSil
  4. Güzel görünüyor, çocuklar çok şanslı. Sinemalar çeşitli animasyonlarla doluyor. :)

    YanıtlaSil
  5. Troll filmlerini çok severiz biz kızımla ☺️

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön