25 Nisan 2022 Pazartesi

Kim Demiş Kötüyüz Diye? (2022) Animasyon

The Bad Guys

DreamWorks Animasyon tarafından üretilen Kim Demiş Kötüyüz Diye? (2022) Animasyon filminin yönetmenliğini Pierre Perifel üstleniyor. Macera Komedi türlerindeki Animasyon, beş elemanlı bir çetenin başlarına gelen olaylar akabinde kendilerini örnek vatandaşlar olarak düzeltmeye çalışmalarını konu ediyor. Bu suç çetesi; her birinin ayrı yetenekleri olan kurt, tarantula, yılan, köpek balığı ve piranhadan oluşuyor. Animasyonun hikâyesi insanlar, hayvanlar ve antropoformik hayvanların var olduğu bir şehirde geçiyor.

the bad guys
Kim Demiş Kötüyüz Diye? Animasyon Poster

Kim Demiş Kötüyüz Diye? diğer Animasyon filmlerinin alışıla gelmiş ünlülerden oluşan seslendirme kadrosu geleneğine uyuyor. Oscar'lı oyuncu Sam Rockwell, Awkwafina ve Richard Ayoade gibi isimler filmin seslendirme kadrosunda yer alıyor. Yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi, Aaron Blabey'nin The Bad Guys adlı çocuklar için yayımlanan kitap serisinden uyarlandı. 3 Boyutlu olan ve maceraların peş peşe sıralandığı film, arkadaşlarına doğru davranmanın önemine vurgu yapıp, iyi olmak için asla geç değildir mesajını veriyor.

the bad guys
Kim Demiş Kötüyüz Diye? (2022) Animasyon

Kim Demiş Kötüyüz Diye? - The Bad Guys (2022) Konusu:

Atik yankesici Bay Kurt, görmüş geçirmiş kasa hırsızı Bay Yılan, sakin kılık değiştirme ustası Bay Köpek Balığı, çabuk sinirlenen 'güçlü' Bay Piranha ve sivri dilli uzman hacker Bayan Tarantula, nam-ı diğer 'Sekizbacak' kötü şöhrete sahip beş suçlu arkadaştır. Yıllarca süren sayısız soygundan ve dünyanın en çok aranan kötü adamları olduktan sonra, çete sonunda yakalandığında, Bay Kurt hepsini hapisten kurtarmak için (tutmaya hiç niyeti olmadığı) bir anlaşma yapar: Kötüler, iyi olacaktır. Kötüler, kibirli (ama sevimli!) kobay faresi olan akıl hocaları Profesör Marmelat’ın gözetimi altında dünyayı, değiştikleri konusunda kandırmak üzere işe koyulurlar. Fakat dışlanmaktan yorulmuş olan Bay Kurt, bu yolda gerçekten iyi olmanın kendisine her zaman içten içe arzu ettiği şeyi verebileceğinden şüphe eder; onaylanma. Acaba yeni bir kötü karakter şehri tehdit ettiğinde Bay Kurt, çetenin geri kalanını "İyiler" olmaları için ikna edebilecek midir?

Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2022

Diğer Adı: The Bad Guys / Yönetmen: Pierre Perifel / Senaryo: Etan Cohen, Hilary Winston / Uyarlama; Aaron Blabey'nin aynı adlı kitap serisinden / Müzik: Daniel Pemberton / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / Yapım; DreamWorks / ABD / 2022 / Süre: 1 saat 40 dakika / Animasyon, Macera, Komedi. 3 Boyutlu / tt8115900

Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Bay Kurt (Sam Rockwell)
Bay Yılan (Marc Maron)
Bay Köpek Balığı (Craig Robinson)
Bay Piranha (Anthony Ramos)
Bayan Tarantula (Awkwafina)
Richard Ayoade (Profesör Marmalade) Zazie Beetz (Diana)
Lilly Singh (Tiffany)
Alex Borstein (Polis Şefi)

6 yorum:

  1. Ne çok animasyon var yine. Bir zamandır radarıma takılmaya başladılar. Bulup izlemeli bazılarını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu filmde karakterleri iyi işlemişler diye duydum. Özellikle köpek balığı sevilmiş. Geçen hafta vizyona giren Fireheart ve bu animasyona göz koydum ben :)

      Sil
  2. Keyifli görünüyor, konusu da güzelmiş. Bakalım iyi olma çabaları onları ne kadar zorlayacak? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana katılıyorum, film iyi görünüyor. Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön