22 Nisan 2022 Cuma

Aynasız Haluk (2022)

Kadrosunda Erdal Özyağcılar, Tolgahan Sayışman ve Algı Eke'nin rol aldığı Komedi türündeki Aynasız Haluk (2022) filminin yönetmenliğini Bülent İşbilen Üstleniyor. Yerli Komedi filminde, Aynasız lakaplı komiser Haluk'un suç şebekesini çökertmek için bakımsız halinden kurtulup bir yıldıza dönüşümünü, aksiyonu bol bir macera eşliğinde izleyeceğiz. Han Medya Yapım'ın yapımcısı olduğu Aynasız Haluk (2022), 29 Nisan 2022 günü vizyona girecek.

Aynasız Haluk (2022) Poster

Aynasız Haluk (2022) Konusu:

Karısı oğlunu alıp Haluk'u terk etmiştir. Bu olaydan sonra hayatla bağını koparan ve mesleğine dört elle sarılan komiser Haluk, suçluları takıntılı bir şekilde yakalamaya çalışırken çoğu zaman kuralları hiçe sayması ve kendine bakmaktan vazgeçmiş kilolu, özensiz fiziksel görünümü nedenleriyle emniyette Aynasız lakabıyla tanınmıştır. Etrafındakilerin bu konularda kendisini uyarmalarına da aldırmaz. Bu şekilde yaşayıp giderken hayat onu hiç beklemediği bir yere getirir. Uzun zamandır peşinde olduğu suç şebekesini çökertmek için eline bir fırsat geçer. Ancak bunun için ülkenin en ünlü yıldızlarından birine dönüşmek zorundadır. Fazla kiloları, hantal duruşu ve bakımsız halinden bir ilaha dönüşmek çok da kolay olmayacaktır. Dönüşümü tamamlandığında ise bir yıldızın hayatını yaşamak 'artisz-polis' Haluk’un dengesini bozsa da oğlunun gözünde o hala bir kahramandır. Haluk, onu bu değişime hazırlayan menajer Aslı’yla birlikte suç dünyasının içinde aksiyonlu bir maceraya girer. Bu macerada romantizm ve aşk da peşlerini bırakmayacaktır.

Aynasız Haluk (2022) Algı Eke

Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2022

Yönetmen: Bülent İşbilen / Senaryo: Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel / Görüntü Yönetmeni: Ferhat Öçmen / Müzik: Murat Dalkılıç / Dağıtımcı: Dağıtım CGV Mars D. / Han Medya Yapım / Türkiye / 2022 / Süre: 100' / Komedi / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Tolgahan Sayışman (Haluk)
Erdal Özyağcılar
Algı Eke
Sarp Bozkurt
Öznur Serçeler
Mehmet Bozdoğan
Burak Serdar Şanal
Çağla Boz
Barbaros Dikmen
Aslıhan Karalar
Sera Tokdemir

5 yorum:

  1. Denk gelirse gideriz bizde. :)

    YanıtlaSil
  2. ay algı eke şeker yaa, izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Algı Eke'yle birlikte ve Sarp Bozkurt ismi de dikkatimi çekti benim. Fragmana bakılırsa film hareketli görünüyor :)

      Sil
  3. Ayy merak ettim bunu ama nette falan izlerim gitmem. Algı Eke seviyorum. Tolgahan hiç sevmiyorum. 🙈

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön