31 Mart 2022 Perşembe

No: 26 Ölüm Çığlığı (2022)

Korku türündeki filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Batuhan Çelik üstleniyor. No: 26 Ölüm Çığlığı (2022), dedelerinin yazlık evine giden kız kardeşinden haber alamayınca sevgilisi Barışla yola çıkan Selin'in başından geçenleri anlatıyor. 1 Nisan 2022 günü TME Films dağıtımıyla sinemalara gelecek olan filmin başrollerini Hande Öğüt, Barış Baktaş, Lola Polat ve Berat Eren Adanalı paylaşıyor. Berat Eren Adanalı aynı zamanda filmin yapımcılığını üstleniyor.

No: 26 Ölüm Çığlığı (2022) Poster

No: 26 Ölüm Çığlığı (2022) Konusu:

İş yoğunluğu olan Selin, rahmetli dedelerinden kalma yazlık evine giden kız kardeşinden haber alamaz. Defalarca aramasına rağmen kız kardeşi Ada’ya ulaşamayınca işlerini bırakıp kasabaya gitme kararı alır. Selin’i yalnız bırakmak istemeyen sevgilisi Barış da onunla birlikte yola çıkar. Yıllardır uğramadıkları bu evde yatan sırlar, yavaş yavaş gün yüzüne çıkacaktır.

Vizyon Tarihi: 1 Nisan 2022

Yönetmen - Senaryo: Batuhan Çelik / Görüntü Yönetmeni: Mehmet Süleyman Üstek / Müzik: Güven Özkaya / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Beyaz Zürafa / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 35 dakika / Korku / 13+

Oyuncu Kadrosu:

Hande Öğüt, Barış Baktaş, Lola Polat, Berat Eren Adanalı

Tuncay Genckalan, Hezahat Oynar, Eylül Arslan, Kenan Ömer Demir, Kadir Adanalı, Bilal Atas, Osman Nuri Erzincanlı, Erkut Arslan

6 yorum:

  1. Önceki fragmanlara çok benziyor. Neden hep bir yerlere giden bir çiftin başına geliyor bunlar? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmenin sete daha hakim olması için biraz ücra yerler gerekiyor sanırım. Kalabalık ortamlarda izin almak çekim yapmak kolay olmasa gerek diye düşünüyorum. Çok emin değilim ama No:26 yönetmenin ilk filmi. Kısa filmlerini izledim. Hatta Youtube'da kendi isminde bir kanalı var. Fragmanı da o adresten almıştım. ;)

      Sil
  2. Evde yatan sırların sahibi çocuk olmalı,en sonda ortaya çıkıyor herhalde..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanda bir senaryo ya da kitap gibi bir şey gözüme çarptı. Ya orada yazılanlarda çocuk kahraman var ya da kız kardeşlerden birinin küçüklüğüne dönülüyor. Fragmanı tekrar izlemem lazım pc nin sesi az çıkıyor oyuncuların sözlerini net anlamayadım :))
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. cin yok mu cin :) bu tür yerli korkuları izlemiştim ya bikaç tane kışın, hepsi ege de çekilmişti, komik oluyor bu filmler :) ama izlerim eğlenirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanın bir yerinde kitap taslağını okurlarken 'bana göründüler' diye bir cümle geçti. Paranormal olaylar var ama in midir cin midir çözemedim deep.
      Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön