2 Mart 2022 Çarşamba

Maric (2022) Korku Filmi

Maric (2022)

"Şeytan ve kabilesi, sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler (A'raf 39-27)"

Ebru Delibaş'ın yönettiği Korku türündeki Maric (2022), kocası tuhaf davranmaya başlayan Gizem'in eşiyle huzur bulmak için gittikleri tatilde, Lübbey köyünde içine düştükleri cehennemde yaşadıklarını anlatıyor. Yerli Korku filmi Maric (2022) yakın bir tarihte gösterime giriyor. Bülent Çelik ve Duygu Yıldırım'ın başrollerini paylaştıkları film Queen Medya tarafından izleyicilere sunuluyor.

Afişe taşınan A’raf Suresi 27. Ayetin tam meali ise şöyle “Ey Âdemoğulları! Şeytan, anne babanızı ayıp yerlerini birbirine göstermek için elbiselerini soyarak cennetten çıkardığı gibi sizi de aldatmasın. Çünkü o ve yandaşları, sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. Şüphesiz biz şeytanları inanmayanların yoldaşları yaptık.”

Maric (2022)
Maric (2022) Korku Filmi Poster

Maric (2022) Konusu:

Beş yıldır evli olan Gizem ve Serdar çiftinin çocukları olmamaktadır. Aranjör olan Gizem'in eşi de oyuncudur. Son zamanlarda Serdar'ın tuhaf davranışlar sergilediğini fark eden Gizem, kendilerine iyi gelebilecek ufak bir tatil ayarlar. Ancak gittikleri yerde tuhaf davranışlar daha ciddi boyutlara varır. Korku artık onlara nefesleri kadar yakındır. Kendilerince bu musallata çare arayan karı koca kendilerini Lübbey köyünde bulur. Ancak kimsenin yaşamadığı köy onlara çare değil, tam bir cehennem olacaktır.

Vizyon Tarihi: 23 Aralık 2022

Yönetmen: Ebru Delibaş / Görüntü Yönetmeni: Ahmet Yaşar Gümüş / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapımcı: Queen Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 20 dakika / Korku / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Bülent Çelik, Duygu Yıldırım, Aziz Demir, Erdem Delibaş, Miraç Kaya, Sıla Nur, Alper Çalıcı
Güncelleme:
27.04.2022 Filmin 6 Mayıs 2022 olan vizyon tarihi ertelendi.
21.09.2022 Filmin vizyona giriş tarihi 23 Aralık 2022 oldu.

4 yorum:

  1. fragman çok gerdi beni ama biraz zombi filmlerine benzemiş sanki yine de izleyeceğim sanırım

    YanıtlaSil
  2. lübbey köyünü biliyorum yaa hayalet köy gibiii :)

    YanıtlaSil
  3. Korku türü Türk filmleri biraz da zombi filmlerine benziyor gibi..İnsanları zombili hayata alıştırmaya çalışıyorlar giib geldi bana nedense..:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön