24 Mart 2022 Perşembe

Kayıp Şehir (2022)

The Lost City

Sandra Bullock ve Channing Tatum'un başrollerini paylaştığı, seyirciye eğlenceli vakit geçirtmeyi hedefleyen, Macera, Komedi, Aksiyon türündeki Kayıp Şehir (2022), 25 Mart 2022 günü sinemalara geliyor. Aaron Nee ve Adam Nee'nin yönettikleri filmin oyuncuları arasında Brad Pitt ve Harry Potter rollerinden tanıdığımız bu kez kötü adamı oynayan Daniel Radcliffe'de yer alıyor. "The Lost City" orjinal isimli Amerikan yapımı filmde, Dash adındaki kurgusal bir kahramanın etrafında şekillenen aşk, macera kitapları yazan ama artık iyice sıkılan yazar Loretta Sage'in kaçırılması ve sonrasında yaşananlar anlatılıyor.

Kayıp Şehir (2022) Poster

Kayıp Şehir - The Lost City (2022) Konusu:

Kocasını yıllar önce kaybeden ve inzivaya çekilen zeki yazar Loretta Sage, hayatını konusu egzotik yerlerde geçen Dash isimli kitap kahramanın başından geçenleri anlatan aşk macera romanları yazmaya adamıştır. Kitapların kapak modeli ise yakışıklı Alan'dır. Loretta, Alan ile birlikte yeni kitabının tanıtım turnesinde iken, onu son kitabında yer alan antik kayıp şehrin hazinesine götürebileceğini düşünen, babası milyarder olan Abigail Fairfax tarafından kaçırılır. Sadece kitaplarının sayfalarında değil, gerçek hayatta da bir kahraman olabileceğini kanıtlamak isteyen Alan, Loretta'yı kurtarmak için yola çıkar. Destansı bir orman macerasına atılan bu beklenmedik çiftin, Kayıp Şehir’de hayatta kalmak ve sonsuza dek kaybolmadan önce antik hazineyi bulmak için artık birlikte çalışması gerekmektedir.

Kayıp Şehir (2022)

Vizyon Tarihi: 25 Mart 2022

Diğer Adı: The Lost City (Eski Adı: The Lost City of D) / Yönetmen: Aaron Nee ve Adam Nee / Senaryo: Dana Fox, Oren Uziel, Aaron Nee, Adam Nee / Hikaye: Seth Gordon / Görüntü Yönetmeni: Jonathan Sela / Müzik: Pınar Toprak / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Paramount / ABD / 2022 / Süre: 1 saat 52 dakika / Macera, Komedi, Aksiyon / tt13320622 / 13A

Oyuncu Kadrosu:
Sandra Bullock (Yazar, Loretta Sage rolünde)
Channing Tatum (The Lost City of D romanının kapak modeli, Alan)
Daniel Radcliffe (Milyarder ve uluslararası suçlu, Abigail Fairfax)
Patti Harrison (Loretta'nın sosyal medya yöneticisi Allison)
Oscar Nuñez (Kargo uçağı pilotu Oscar)
Da'Vine Joy Randolph (Reklamcı, Beth Hatten)
Brad Pitt (CIA ajanı Jack Trainer)

10 yorum:

  1. Eğlenceli olabilirmiş gibi geldi bana, merak ettim bunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıtır çerez bir film. Brad Pit'de var. İzleme konusunda ben şansımı deneyeceğim :)
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. The Lost City fragmana baktım iyi filme benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, fragman ilgi çekiciydi. Brad Pit'in sahnesi hoştu. :)

      Sil
  3. Biraz garip görünüyor fragman. :) Daniel'in rolünü merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin kadrosunda iyi isimler var. Amerikan esprilerine güler miyiz bilmiyorum ama izlenebilir gibi duruyor. Daniel Radcliffe eksantrik bir tip olarak karşımıza çıkacakmış.
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. izlerim tabii ciciş sandra :)

    YanıtlaSil
  5. Sandra Bullock komik olmak istemiş bu filmde.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir nevi Harrison Ford filmlerini taşlamışlar, umarım seyri keyif veren bir film yapmışlardır. Kadrosu hoşuma gitti benim. :) Çok teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön