12 Mart 2022 Cumartesi

Gerçek Cinler 2 (2022)

Onur Aldoğan'ın yazıp yönettiği Korku türündeki Gerçek Cinler 2 (2022) üçlemenin ikinci filmi olma özelliğini taşıyor. Serinin ilk filmi olan Gerçek Cinler (2021) filmi 13 Ağustos 2021 tarihinde gösterilmişti.

Gerçek Cinler 2 (2022) Poster

Gerçek Cinler 2 (2022) Konusu:

Özge ve Nisa bir medya şirketinde çalışmak için İzmir'den İstanbul'a gelirler. Şirketteki yönetmen korku filmleri ile ünlü birisidir ve kendisine gelen email sonrası Cafer adında birisi ile tanışır. Cafer elinde gerçek cin görüntülerinin olduğunu söyler. Hatta medya şirketine yolladığı harddisk içindeki görüntülerin gerçek olduğunu kanıtlamak için bir de madalyon yollar. Bu madalyonu kim takarsa Cinler ona musallat oluyordur. Özge ve Nisa bundan habersiz Cafer'den gelen kargoyu açar ve görüntüleri izlerken de madalyonu yanlışlıkla takarlar. Henüz kalacakları yerleri olmadığı için Özge ve Nisa şirkette çalışan herkes çıktıktan sonra geceleri medya şirketinde kalmaktadır. Ama artık yalnız değildirler. Madalyonu taktıkları için Cinler de kaldıkları yere çoktan gelmiştirler.

Vizyon Tarihi: 24 Mart 2023

Yönetmen: Onur Aldoğan / Senaryo: Onur Aldoğan / Görüntü Yönetmeni: Onur Aldoğan / Sanat Yönetmeni: Sinan Taşkan / Müzik: - / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Cinemoon Film, Onn Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 20 dakika / Korku / 16+

Oyuncu Kadrosu:

Gizem Noyan, Lara Fandaklı, Onur Aldoğan, Sinan Taşkan, Ömer Fikret Şen, İlkay Bayırdar, Zekiye Tombak, Şafak Erezer

Gerçek Cinler Serisindeki Filmler

2 yorum:

  1. bizimkilerde takıntı mı oldu ne cinler, belki de başka konu yok :)

    YanıtlaSil
  2. Cinli filmler son yıllarda pek moda oldu. Ben sevmiyorum o tarzı.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön