9 Mart 2022 Çarşamba

Bigfoot Family (2020)

Kocaayak ve Ailesi

2017 yılında sinemalarda gösterilen 'Kocaayak ve Oğlu' filminin devamı olan Bigfoot Family (2020), küçük kahramanımız Adam'ın babası ormandan eve döndükten sonra yaşananları anlatıyor. Belçika Fransa yapımı olan Animasyon 25 Mart 2022 günü sinemalara geliyor. İlk filmi de yöneten Ben Stassen ve Jeremy Degruson bu kez maceranın adresi olarak Alaska'yı gösteriyor. Önceki filmi izlemeyenler konuya vakıf olmak için The Son of Bigfoot - Kocaayak ve Oğlu (2017) adresini ziyaret edebilirler. İlk filmde; Adam'ın babası Dr. Jim laboratuvarda bir deney yaparken Kocaayak'a dönüşmüş ve peşine düşen tehlikeli adamlardan kaçıp ormanda yaşamaya başlamıştı.

Kocaayak ve Ailesi - Bigfoot Family (2020) Konusu:

Adam yıllarca görmediği babasını bulup ormandan evlerine gelmeye ikna etmiştir. Ancak Kocaayak olan babasının şöhrete kavuşması Adam'ı rahatsız eder. Gösterilen ilgi yüzünden devamlı meşgul olan babasıyla istediği gibi vakit geçirememektedir. Babası ise yakaladığı şöhreti dünyaya faydalı olmak için kullanmaya karar vermiştir. Uzaklardan ulaşan ve yardım çağrısı niteliğindeki mektupta Alaska'da petrol çıkaran şirketin el değmemiş vahşi doğayı kirlettiğini okuyan Kocaayak, oğlunun itirazlarına rağmen yola koyulur.

Bigfoot Family (2020) 2

Babasının yaptıklarını video paylaşımlarından takip eden Adam bir süre sonra ondan haber alamaz. Alaska'da kaybolduğu kesinleşen babasını bulmak için Adam, annesi ve aynı evde yaşadıkları havyanlar olan bir rakun ve ayıyla birlikte yola çıkar.

Bigfoot Family (2020)
Vizyon Tarihi: 25 Mart 2022

Yönetmen: Ben Stassen, Jeremy Degruson / Senaryo: Ben Stassen, Cal Brunker / Müzik: Puggy / Dağıtımcı: Özen Film / Belçika, Fransa / 2020 / Süre: 1 saat 29 dakika / Macera, Animasyon, Aile / tt9204164

Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Jules Wojciechowski (Kocaayak'ın oğlu Adam)
Roger Craig Smith (Kocaayak Dr. Jim)
David Lodge (Hain protestocu Arlo)
Grant George (Petrol Kralı Connor Mandrake)
Cyndia Scott (Pilot Doris)
Shyloh Oostwald (Adam'ın kız arkadaşı Emma)
Lindsey Alena (Adam'ın annesi Shelly)
Michael Sorich (Sevimli Kodiak ayısı Wilbur)
Sandy Fox (Sincap Tina)
Joey Lotsko (Rakun)

3 yorum:

  1. Yaa hikaye çok güzel görünüyor, hele fragmandaki o sarılma sahnesi içimi sıcacık yaptı.
    Sinemaya da üç yaştan küçükleri almıyorlar ki gidip izlerdik ya. :D

    YanıtlaSil
  2. yine sevimli bir animasyon gibi, uzun zaman oldu animasyon filmi izlemeyeli aslında

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön