8 Mart 2022 Salı

Ambulans (2022)

AMBULANCE

The Purge serisinin yapımcısı olan Amerikalı yönetmen Michael Bay'in yönettiği Suç Dram Aksiyon türlerindeki Ambulans (2022) 18 Mart 2022 günü vizyona giriyor. Filmin başrollerini Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II ve Eiza González paylaşıyor.

Ambulans (2022) Poster

Ambulance, karısının ameliyatı için paraya ihtiyacı olan eski askerin, azılı bir suçlu olan erkek kardeşinden yardım istemesi sonucunda kalkıştıkları banka soygununu anlatıyor. Filmin devamında soygunun ters gitmesiyle el koydukları ambulansla peşlerindeki polislerden kurtulmaya çalışan ikilinin Los Angeles şehrindeki nefes kesen macerasını izliyoruz.

Yılın beklenen filmlerinden olan Ambulans daha önce, 2000'li yılların başlarında ilk uzun metrajlı filmini çeken Danimarkalı yönetmen Laurits Munch Petersen tarafından yazılıp yönetilmişti. Lars Andreas Pedersen'in hikayesinden uyarlanan, orjinal adı 'Ambulancen' olan film 2005 yılında gösterilmiş ve ödül kazanmıştı.

Ambulans (2022)
Fotoğraftakiler: Jake Gyllenhaal, yönetmen Michael Bay, Eiza Gonzalez ve Yahya Abdul-Mateen II

Ambulans - Ambulance (2022) Konusu:

Madalyalı gazi Will Sharp, karısının tedavisi için gereken 231 bin doları, yardım istememesi gerektiğini bildiği birinden, evlatlık erkek kardeşi Danny’den ister. Azılı bir suçlu olan Danny, yardım yerine kendisine bir soygun teklif eder; 32 milyon dolara sahip olabilecekleri Los Angeles tarihinin en büyük banka soygunu yapacaklardır. Will, karısının hayatı tehlikede olduğu için bu teklifi kabul eder. Ama kaçış planları son derece ters gidince, çaresiz kardeşler, içinde hayati tehlikesi bulunan yaralı bir polis ve başarılı bir acil yardım görevlisi olan Cam Thompson’ın da bulunduğu bir ambulansı kaçırırlar. Will ve Danny’nin, hiç durmayan yüksek hızlı bir kovalamacada tüm şehre yayılan geniş kapsamlı bir polis müdahalesinden paçayı sıyırmaları, rehinelerini hayatta tutmaları, bir şekilde birbirlerini öldürmemeleri ve bu arada da Los Angeles’ta görülen en çılgın kaçışı gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Vizyon Tarihi: 18 Mart 2022

Diğer Adı: Ambulance / Yönetmen: Michael Bay / Senaryo: Chris Fedak / Orjinal Hikaye: Lars Andreas Pedersen / Görüntü Yönetmeni: Roberto De Angelis / Müzik: Lorne Balfe / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2022 / Süre: 2 saat 16 dakika / Suç, Dram, Aksiyon / tt4998632 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Jake Gyllenhaal (Danny Sharp)
Yahya Abdul-Mateen II (Will Sharp)
Eiza González (Cam Thompson)
Moses Ingram
Garret Dillahunt
Keir O'Donnell
A Martinez
Moses Ingram

5 yorum:

  1. iyi bir macera gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ortalığı bayağı karıştırmışlar. :) Konu klişe ama işlenişi güzel gibi. Sinemada bu kadar sesi kafam götürmez ama. :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel,aksiyon filmine benziyor,izlenir..:) Eiza González'i uzaktan bakınca Angela Joluee benzettim.. 🙂

    YanıtlaSil
  4. İlginçmiş zaten ben içinde soygun oldu mu bayılırım.
    En sevdiğim soygun filmi de İtalyan İşi. :)

    YanıtlaSil
  5. oooo, bay, jake, purge, pekiii :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön