4 Mart 2022 Cuma

Adanış Kutsal Kavga (2022)

Emir Khalilzadeh'in yönettiği Baki İlhan'ın senaryosunu kaleme aldığı Dram Aksiyon türündeki Adanış Kutsal Kavga (2022), geçmişi İstanbul'un fethi dönemlerine kadar giden mukaddes bir haritanın merkezinde olduğu olayları perdeye getiriyor. Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken film 11 Mart 2022 günü gösterime girecek. Filmin başrollerini İsmail Filiz, Esra Bilgiç ve Baki İlhan paylaşıyor. Yerli filmde Turgay Tanülkü'nün de rolü bulunuyor.

Adanış Kutsal Kavga (2022) Poster

Adanış Kutsal Kavga (2022) Konusu:

İstanbul'un Fethi'nin ardından, bir yarısı soylu Julius Ailesi’nde, diğer yarısı ise ellerindeki kadim sırrı korumakla görevli teşkilat olan Adanmışlar'da kalan mukaddes bir harita bulunmaktadır. Başında Theodore Julius'un bulunduğu karanlık güçler Adanmışlar'ın korumasındaki haritayı tekrar ele geçirmek isteyince aralarında zorlu bir mücadele başlar. Bu zorlu mücadeleye bu iki tarafın yanı sıra güvenlik güçleri de katılacaktır.

Vizyon Tarihi: 11 Mart 2022
Yönetmen: Emir Khalilzadeh / Senaryo: Baki İlhan / Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök / Müzik: Tamer Süerdem / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: FFP Media / Türkiye / 2022 / Süre: 2 saat 1 dakika / Dram, Aksiyon / 10+
Oyuncu Kadrosu:
İsmail Filiz (İlhan rolünde)
Esra Bilgiç (Cemre)
Baki İlhan (Gölgesiz)
Serdar Deniz (Theodore)
Nevzat Yılmaz (Lokman Baba)
Aslıhan Karalar (Zehra)
Turgay Tanülkü (Cemal Amca)

16 yorum:

  1. eski yeni iç içe sokulmuş sanırım burada ama tutar mı bilemedim bu yapımda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adanış Kutsal Kavga yüzyıllar öncesinden de sahneler barındırıyor. Fragmanın eski ile yeniyi barındıran kurgusu benim hoşuma gitti. Filmdeki durumu da izleyince öğrenebileceğiz. :)

      Sil
  2. İlgi çekici görünüyor konusu, sahneler de güzeldi. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. komik geldi bana bu konu, biz böyle film yapamayız yahu :) macbethi de izldim, denzel ve dormand mükemmel ama film sıkıcı tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avcı İlk Kehanet diye bir film çıkmıştı onda da bir madalyon vardı ama fantastiğe kaçıyordu konusu. :) Macbeth ilk izlediklerim arasındaydı. Görüntülerin ayrı bir çekiciliği vardı. Ama filmde her atılacak adımı bilmek sıkmıştı beni...

      Sil
  4. Anladığım kadarıyla güzel bir flim bakabilirimm

    YanıtlaSil
  5. Bak bu biraz aksiyonlu,izlenir..Türk filmleri çağ atlıyor..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku ve Komedi türü haricinde filmler gelince mutlu oluyorum ben. Aksiyon daha çok çekilsin istiyorum :) Çağ atlayalım artık :)

      Sil
  6. Haftasonu fragmana Youtube'da denk gelmiştim. Ben beğendim bayılırım vurdulu kırdılı şeylere, bi de Esra'ya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra Bilgiç'in dövüş sahneleri de vardı fragmanda, ilginç bir film gibi görünüyor. Büyük ihtimalle İstanbul'un tarihi mekanları da yer alacak filmde. Özellikle bu kısımları merak ediyorum :)

      Sil
  7. Tanıtım fena değil ama mükemmele de değil gibi izleyince yada izlersem tekrar yorum yaparım adanış tanıtımı için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksiyonseverler şans verir bu filme diye düşünüyorum.
      Diğer konuda teşekkür ediyorum. :) Fark etmiştim ama post dizinde yayınlanmıştı. Sonradan kapsam hatası alabilirim düşüncesiyle düzeltmemiştim. Ama düzelttim. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön