15 Şubat 2022 Salı

Samsam (2019) Animasyon

Serge Bloch tarafından yaratılan ve Fransız Tv dizisinden sinemaya uyarlanan Samsam, küçük izleyicilere yönelik olan ve 77 dakika süren bir uzay kahramanları Animasyonu. Filmin kahramanı SamSam, kendi uçan dairesine, süper kahramanlardan oluşan harika bir aileye ve arkadaşlara sahip olmasına rağmen süper gücü henüz ortaya çıkmadığından bir eksiklik hissetmektedir.

Fransa Belçika yapımı olan ve yönetmenliğini Tanguy de Kermel'in üstlendiği Samsam (2019) Animasyon filmi, SamSam ve arkadaşlarının istilacı böceklere karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Samsam (2019) Animasyon Poster

Samsam (2019) Konusu:

SamSam, mektup arkadaşı olan gizemlerle dolu Mega’yı evinde misafir etmekten fazlasıyla mutludur. Çocuklar gemilerine binip dışarıya çıktıklarında Marth gezegenine gitmemeleri gerektiğini bilirler. Komşu gezegen Marth'ı yöneten peltek diktatör Marchel, çocukları kahkaları başını ağrıttığı için sevmez. Yarattığı böcekleri Samsam'ın gezegenine gönderir. Böcekler gezegeni istila etmeye başlayınca işler karışır. SamSam ve arkadaşları öncelikle Grinnieler’i mutlu etmek için uğraşırlar. Ama bunda başarılı olamayınca onlardan tamamen kurtulmak için Piratrociouslar’a karşı savaşmak ve Mega’nın gerçek hikâyesini ortaya çıkarmak zorunda kalırlar.

Vizyon Tarihi: 18 Şubat 2022

Yönetmen: Tanguy de Kermel / Senaryo: Serge Bloch, Valérie Magis, Jean Regnaud / Müzik: Eric Neveux / Dağıtımcı: Bir Film / Belçika, Fransa / 2019 / Süre: 1s 17dk / Animasyon / tt9784518 / 6+

Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Isaac Lobé-Lebel (SamSam)
Lior Chabbat (Mega)
Jérémy Prévost (Marchel)

5 yorum:

  1. ufaklıklarla izlenmeli bence :=)

    YanıtlaSil
  2. Miniklere hitap etse de bizde izleriz:)))

    YanıtlaSil
  3. Ay benim çocuğum böcek delisi biz bi deneyelim bakalım izlemeyi 🙈😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin derecelendirmesinin çıkmasını bekliyordum. 6+ olarak belirlendi. :)
      Uzaylı böcekleri de seversiniz inşallah :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön