16 Şubat 2022 Çarşamba

Sadece Bir Gece (2022)

SADECE BİR GECE

Başrollerini Tuba Ünsal ve Cemal Hünal'ın paylaştığı Sadece Bir Gece (2022) filminin yönetmenliğini Sinan Biçici üstleniyor. Evli bir çiftin zor bir karar vermek durumunda kaldığı filmde, evlilik, ilişkiler ve sadakat konusu işleniyor. Karısını sadece bir gece aldatan bir adamın karısı tarafından affedilmesi ise tek bir şarta bağlı görünüyor… Romantik türündeki Sadece Bir Gece adlı yerli filmin 25 Şubat 2022 günü sinemalara gelmesi bekleniyor.

Cemal Hünal'ın 2017 yılında sinemalarda gösterilen ve kurşunlanan bir eczacıyı canlandırdığı Benzersiz (2017) adlı filmi ilginizi çekebilir.

Sadece Bir Gece (2022) Poster

Sadece Bir Gece (2022) Konusu:

Her ikisi de çalışan Tamer ve Begüm, modern, şehirli evli bir çifttir. Tamer, arkadaşlarıyla dışarı çıktığı bir gece barda tanıştığı bir kadınla birlikte olur. Kadını bir daha ne arar, ne de görüşür. Tamer’i çok iyi tanıyan Begüm eşinin davranışlarından kuşkulanarak onu sıkıştırır. Sadece bir gece, alkolün de etkisiyle şeytana uyan Tamer, yaptığını itiraf eder ve af diler. Bu olayı bir türlü içine sindiremeyen Begüm kocasını evden kovar. Tamer, tekrar af dilediğinde ise Begüm bir şart öne sürer. Affedilmesi karşılığında Tamer bu zor şartı kabul edecek midir? Bir aşk için en zor sınav onları beklemektedir...

Vizyon Tarihi: 25 Şubat 2022

Yönetmen - Senaryo: Sinan Biçici / Görüntü Yönetmeni: Vedat Dikmetaş / Müzik: Yıldıray Gürgen / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Fanatik / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 48 dakika / Romantik / tt15358794 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Cemal Hünal (Tamer rolünde)
Tuba Ünsal (Begün)
Gürgen Öz (Önder)
Duygu Şen (Esra)
Anıl Altınöz (Eren)
Gerfi Benveniste (Ozan)
Mehmet Şah Çelik (Sultan)
Bengi Idil Uras (Derin)
Atillahan Karagedik (Atilla)
Turan Karaman (Kovboy)
Etem Caner Karaüç (Barmen)

7 yorum:

  1. İlginç olabilir bu film. Bir de Cemal Hünal' ın link verdiğin diğer filmini de inceleyeyim, Haberim yoktu ondan. Sağol :)

    YanıtlaSil
  2. Eee şey o şart neymiş çok merak ettim. Online bi yerlere düşünce ben bi izleyeyim bu filmi ya. 🙈😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Indecent Proposal 1993 filminde, ki Türkçe adı Ahlaksız Teklif'tir. Aşık bir çifte, bir adam (Robert Redford) bir milyon dolar verme karşılığında kadınla sadece bir gün birlikte olmak istediğini söyler... Bu film ilişkiler ve sadakat üzerinedir. Sadece Bir Gece filmindeki şart bana bunu anımsattı. Ama tabi böyle bir şey olmayabilir de. :) Kadro güzel bende kaçırmak istemem :)
      Çok teşekkürler.

      Sil
  3. Yeni yeni türk filmleri geliyor ne güzel ♥

    YanıtlaSil
  4. hünal, ünsal, ikisini de çok severim. hünal, harbiye de ata binme dersleri veriyor bu arada, pandemiden önce :)

    YanıtlaSil
  5. o şartı çok merak ettim :) teşekkürler öneri için.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön