7 Şubat 2022 Pazartesi

Lietli: Cin Kabilesi (2021)

Korku türündeki Lietli: Cin Kabilesi (2021) filminin yönetmen koltuğunda Cemal Aşkın Alpçetin ve Can Yelkenciler oturuyor. 25 Şubat 2022 günü vizyona girecek olan yerli filmin başrollerini ise Beril Eş, Hasan Çitil ve Tuğba Akman paylaşıyor. Lietli adı verilen Cin Kabilesi'nin bir köyde erkekleri ele geçirmeye çalıştığı Korku filmi, bir süredir Chantier dağıtımın filmlerini bekleyen seyircileri mutlu edecek gibi görünüyor.

Lietli: Cin Kabilesi (2021) Poster

Lietli: Cin Kabilesi (2021) Konusu:

Merve'nin ninesi vefat edince erkek arkadaşı Tolga ile birlikte onun köyüne doğru yola çıkarlar. Yakın dostları Vural ve Sibel’de onlara yoldaşlık yapacaktır. Köye gittikleri andan itibaren garip olaylar olmaya başlar. Gördükleri garip rüyalar onları etkisi altına alır. Tolga durumu çözmek için araştırmaya başlar. Köyde yaşayan metafizik uzmanı Harun’dan aldıkları yardım sayesinde garip olayların sebebi anlaşılır. Lietli adı verilen Cin Kabilesi tarafından tehdit altındadırlar. Lietli Cin Kabilesi köydeki tüm erkekleri ele geçirmeye çalışmaktadır. Onlara yardım elini Emin Hoca uzatır.

Vizyon Tarihi: 25 Şubat 2022
Yönetmen: Cemal Aşkın Alpçetin ve Can Yelkenciler / Senaryo: Hasan Çitil / Görüntü Yönetmeni: Batuhan Çelik, Mehmet Süleyman Üstek / Dağıtımcı: Chantier / Yapım: UHA Haber Ajansı, Karavan Film / Türkiye / 2021 / Süre: 1 saat 18 dakika / Korku / 16+
Oyuncu Kadrosu:
Beril Eş
Hasan Çitil
Tuğba Akman
Nurullah Pulat
Zülfü Hamit Altın
Mehmet Altundağ
Cemal Aşkın Alpçetin

Güncelleme:
10.02.2022 Filmin 11 Şubat 2022 olan vizyon tarihi 25 Şubat 2022 olarak değişti.

3 yorum:

  1. Süper korku ve gerilim flimleri vazgeçilmezim

    YanıtlaSil
  2. merak ettim bu filmi, izlemeye çalışacağım

    YanıtlaSil
  3. türk sinemasını cinler bastı :) cinli film çevirmek kolay herhalde :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön