19 Şubat 2022 Cumartesi

Bir Tutam Açlık - A Taste of Hunger (2021)

Smagen af Sult

Danimarkalı yönetmen Christoffer Boe, son filmi olan Bir Tutam Açlık - A Taste of Hunger (2021) filminde yemek antropolojisi alanında uzman Maggi ve usta şef Carsten çiftinin hikâyesini anlatıyor. Aşk Dram türündeki film 25 Şubat 2022 günü sinemalara geliyor. Orjinal adı ‘Smagen af Sult’ olan yapımın başrollerini Nikolaj Coster-Waldau, Katrine Greis-Rosenthal ve Flora Augusta paylaşıyor.

Reconstruction / Yeniden Sev Beni (2003) adlı ilk filminin kurgusuyla akıllara yer eden yönetmen Christoffer Boe bu filminde de ilişkiler üzerinden yola çıkıyor. Evli, iki çocuğu olan mutlu bir çiftin Michelin yıldızının peşinden koştuğu zamanlarda kocanın aldığı isimsiz bir mektupta yazan 'karın başkasını seviyor.' haberinden sonra işler karmaşık bir hal alıyor. Mutfak çekimlerinden hoşlananlar için filmde güzel sahneler var gibi görünüyor.

Smagen af Sult
Bir Tutam Açlık - A Taste of Hunger (2021) Poster

Bir Tutam Açlık - A Taste of Hunger (2021) Konusu:

Yemek antropolojisi alanında uzman Maggi ve usta şef Carsten mutlu ve örnek bir aileye sahiptir. Her şeyin en iyisini isteyen çift Danimarka’nın en iddialı lokantasını açma hayalini kurar. İşin yürümeyeceğini eninde sonunda fast-food'a döneceklerini düşünen arkadaşlarına rağmen lokantayı açarlar. Danimarka gurme çevrelerinde isimleri sık sık gündeme gelir. Michelin yıldızını almayı hedeflerler ancak hayatları farklı yönde akmak için direnç gösterir. Mutfaktaki gerilimle hayattaki romantizmin ritmi her zaman birbirini tutmaz.

Vizyon Tarihi: 25 Şubat 2022

Diğer İsimleri: Smagen af Sult, A Taste of Hunger / Yönetmen: Christoffer Boe / Senaryo: Christoffer Boe, Tobias Lindholm / Görüntü Yönetmeni: Manuel Alberto Claro / Müzik: Lledo, Mikkel Maltha / Dağıtımcı: Bir Film / Danimarka, İsveç / 2021 / Süre: 1 saat 44 dakika / Aşk, Dram / tt11188560 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Nikolaj Coster-Waldau (Carsten)
Katrine Greis-Rosenthal (Maggie)
Flora Augusta (Chloe)
Charlie Gustafsson (Frederik)
August Vinkel (August)

10 yorum:

  1. romaantik dram güzel bir yapım bence, listemize ekleyelim

    :)

    YanıtlaSil
  2. 2003 teki versiyonunu izledim mi diye kontrol edeceğim şimdi. Bu da listemde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmenin 2003 yapımı filmi bana karışık geldiğinden farklı yıllarda iki kez izlemiştim. :) Çok teşekkürler :)

      Sil
    2. Zülaaalll filmi izlemeyi şimdi bitirdim.. (reconstruction) MUHTEŞEMDİ.. çok beğendim. Ah iyi ki yazdın. 💖💖🙏🌹 Çok sağol ya.

      Sil
    3. Beğenmene çok sevindim, acaba bende tekrar izlesem mi ki :))

      Sil
    4. 2kez izledim diyosun bence baska film izle seyredwcek cok film var. 🤗 bu arada spencer filmi hala internette yok of yaa.

      Sil
  3. Mutfakta geçen filmlerden keyif alıyorum nedense ilgimi çekti.

    YanıtlaSil
  4. Afiş bile gel izle diyor.

    YanıtlaSil
  5. danimarka oleeey, waldau müthiş oyunculardan yaaa :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön