20 Ocak 2022 Perşembe

Vizyona Giren Yeni Filmler 21 Ocak 2022

Vizyona Giren Yeni Filmler 21 Ocak 2022

Sekiz yeni yapımın vizyona girdiği 21 Ocak 2022 haftasının listesinde çocuklara yönelik dört film bulunuyor.

Vizyona Giren Yeni Filmler 21 Ocak 2022

Yabancı Film

Ayrı Dünyalar - Between Two Worlds (2021)

Yazar Marianne Winckler, yazacağı kitap için yoksulluk sınırında yaşayanların arasına karışıp geçici işlerde çalışarak geçinmeye çalışanların hayatlarını deneyimlemeyi amaçlar. Bunun için Fransa'nın Atlantik kıyısındaki Caen'e giderek temizlik işlerinde çalışmaya başlar... Dram türündeki filmin başrolünde Juliette Binoche yer alıyor. 10+

Afacan Felix - Félix et le trésor de Morgäa (2021)

Kanada yapımı Animasyonda 12 yaşındaki Felix küçük kardeşi ve annesiyle yaşamaktadır. Felix'in annesi çocuklarını kız kardeşine bırakarak gemi yolculuğuna çıkar. İki yıl önce balıkçı olan babası denizde kaybolan Felix onun yaşadığına inanmaktadır. Annesinin yokluğunu fırsat bilen çocuğa babasını arayışında yaşlı bir denizci olan Tom yardım eder. Maceralarla dolu yolculukları sırasında heyecan verici bir keşif yaparlar.

Şarkını Söyle 2 - Sing 2 (2021)

Sing 2 Animasyonunda, koala Buster Moon ve arkadaşları bugüne kadar ki en başarılı sahne şovunu hazırlamak için kolları sıvar. Crystal Tower Tiyatrosu'nda sahne alabilmek için seçmelere katılan ekip söyledikleri yalan sayesinde işi alır. Münzevi ünlü aslan rock yıldızı Clay Calloway'ın onlarla birlikte sahne alacağını söylemişlerdir ve gösteriye çıkması için Clay'i önce bulup sonra da ikna etmeleri gerekmektedir.

Koloni - The Colony (2021)

Bilim-Kurgu, Gerilim türündeki felaket filmlerine yeni bir örnek olan The Colony (2021) filminde uzak bir gelecekte felakete sürüklenen ve yaşanmaz hale gelen Dünya'dan ayrılan bir koloniden üç astronot felaketten iki nesil sonra son durumu kontrol için geri gönderilir. Dünya'ya inişte hayatta kalan tek kişi ise karşılaştığı şaşırtıcı durumun zorluğuyla baş etmek zorunda kalacaktır. 13+

Yerli Film

Cumali Ceber 666 (2021)

Halil Söyletmez'in başrolünde oynadığı serinin üçüncü filminde, Cumali, gördüğü bir kâbustan sonra Hac ziyareti için hazırlık yapar ama Corona virüsten dolayı olaylar istediği gibi gitmez.

Kara Neme: Gelin Deresi (2022)

Korku, Gerilim türündeki film, kampa giden bir arkadaş grubunun başına gelen paranormal olayları anlatıyor. Kamp sırasında olanları paylaşmak için videoya çeken ve doğumgünü kutlaması yapacak olan ekiptekilerden biri gizemli bir şekilde kaybolur. Paranormal olayların başlangıcı olan bu olaydan sonra kampta kâbus yaşanmaya başlar. 13+

Masal Zamanı "Melez Prenses" (2022)

Çocuk filmi olan yapımda, 9. doğum gününde anne tarafından masal kahramanı olduğunu öğrenen Melisa'nın ailesinin tehlike altına girmesiyle onları kurtarmak için Masal Diyarı'na gidişinde yaşadığı maceralar anlatılıyor. 6+

Şöhretler Okulu (2022)

Ediz Hun ve Berna Üçkaleler'in başrolde olduğu Komedi, Aile türündeki film, eğitimci olan baba kız arasındaki ilişkiyi perdeye getirirken önemli bir karar vermeleri gerektiğinde ikisi arasında bir iddia devreye giriyor. Filmde eğlenceli bir rekabet ortamı doğuyor ve çocuklar yarışıyor.

6 yorum:

  1. Cumali Ceber'in 3 filmi mi oldu şimdi, ben sadece sosyal medyada varlar sanıyordum, komik olabilir bir bakayım bu gece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üç film içinde ikinci filmin konusunu sevmiştim ben. Ama filmleri izlemedim. Umarım güldürür sizi :)

      Sil
  2. koloni en ilginci geldi bana :) late night with james corden de daniel craig çıktı geçen akşam, en çok izlenen bazı filmlerin kısa parodisini yaptı, titanik, jaws, geleceğe dönüş gibi, yutupta var, izleyip izleyip gülüyom, zaten craig i de çok seviyom, karısı weisx i de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rachel'i bende seviyorum. Güzel filmleri var.
      YouTube'a baktım, Craig'in birden fazla videosu var, 3 ay önceki yayınları gezeyim, yarın geniş vakitte bakarım çok teşekkürler deep:)

      Sil
    2. daniel craig and james corden, 24 blockbusters adlı video :) craig in bir de kraliçe ile helikopter macerası var, izlemediysen o da güzel, bond olarak yani :)

      Sil
  3. Hımm bunda da paranormal film var,komik çocuk filmleri daha ideal gibi..🙂

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön