4 Ocak 2022 Salı

Nalan (2021) Evlerden Irak Olsun :)

NALAN (2021)

Açelya Topaloğlu'nun başrolde olduğu yerli Komedi filmi Nalan (2021), evlerden ırak olsun diyebileceğiniz türden bir sunucuyu beyazperdeye taşıyor. Fatih Mutlu'nun senaryosunu yazıp yönettiği filmde, sabah kuşağında yoğun ilgi gören bir programın sunuculuğunu yapan Nalan'ın kaza geçirip 2 yıl ara verdiği ekranlara yeniden dönüşünde yaşananlar anlatılıyor.

Nalan 2021
Nalan (2021) Evlerden Irak Olsun Poster

Nalan (2021) filminin başrolünü canlandıran film ve dizi oyuncusu Açelya Topaloğlu Öldür Beni Sevgilim (2019), Arapsaçı (2018) ve Damat Takımı (2017) adlı sinema filmlerinde de rol almıştı.

Nalan (2021) Konusu:

Nalan Kazak, kaza geçirdiği için ara verdiği iki yıldan sonra televizyonda yayınlanan sabah programına geri dönmek üzeredir. Facianın yaşanmak üzere olduğu bu ilk programda Nalan, konuklarını azarlar, sözlerini keser, ekip arkadaşlarını tersler. Nalan'ın bu olağan dışı davranışları kovulmasına neden olur. İtibarı zedelenen Nalan yaşadığı tersliklerin üstesinden gelmek için o gün programa katılan eski sevgilisi rapçi Talat ve ekibindeki doktor, din adamı, aşçı ve yönetmenin, kısacası ekibindekilerin desteğini bekler. Elinde olmadan büründüğü bu karakterden kurtulmak için psikoloğun yolunu tutar. 

nalan 2021
Nalan (2021) Evlerden Irak Olsun

Vizyon Tarihi: 7 Ocak 2022

Yönetmen - Senaryo: Fatih Mutlu / Görüntü Yönetmeni: Orçun Özkılınç / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Two Yapım / Türkiye / 2021 / Süre: 1 saat 54 dakika / Komedi / 6+

Oyuncu Kadrosu:
Açelya Topaloğlu, Sergen Deveci, Berna Koraltürk, Bülent Alkış, Bahtiyar Engin, Birsen Dürülü, Hünkâr Nihal Konar, Taha Ünal, Oğuz Haksever.

8 yorum:

  1. kaliteli komedi mi zorlama mı olmuştur emin değilim, izlemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin başlığını oluştururken canlandırılan karakterin etrafındakileri sinir eden özelliğine atıfta bulunmak istedim... Filmin fragmanı enerji dolu. Bana umut vaat etti :)
      Çok teşekkürler.

      Sil
  2. Dün de instagramda denk gelmiştim, bu yazı iyi oldu. Fragmana göre kızlarla sinema gecesine dahil edebiliriz, bakalım. :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel, eğlenceli görünüyor. Bazı filmler komedi adı altında küfür ve kötü esprilerden öteye gidemiyor. Onlardan değil neyse ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragman temizdi, hoşuma gitti benim de. Derecelendirmesi de 6+ olarak belirlenmiş. :)
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. ay işallah komiktir, yılbaşı gecesi geç saatte zengo adlı bir yerli komedi izledim, şahan gökbakar çekmiş, çok fenaydı, çok kötüydü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zengo'yu biliyorum. Vizyona da girmişti. O filme tv de rastlamıştım ama yarım saat belki bakmışımdır. Seninle aynı fikirdeyim. Yılbaşında karşına keşke Deliha filmi çıksaymış. O filmde gözlerini ekrana dikmiş korku filmi izleyen bir nine sahnesi vardı nine karakterine bayılmıştım. :)
      Fatih Mutlu'yu tanımıyorum, bu onun büyük ihtimalle ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi. Sitede onun senaryolarını yazdığı Komedi türündeki "Son Şaka" ve Suriye ile ilgili "Kardeşim İçin Der'a" filmlerinin sayfaları var.
      Filmin sinopsisinde olmayan bir bilgiyi de paylaşayım, Nalan filmi için televizyonda yayınlanan kadın programlarını ti'ye aldığı söyleniyor.
      Açelya Topaloğlu'nu Öldür Beni Sevgilim filminde başrollerden daha çok sevmiştim, bu filmdeki performansından umutluyum deep :) Sadece yönetmeni tanımıyorum.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön