31 Ocak 2022 Pazartesi

Moonfall (2022)

Felaketler Silsilesi

Roland Emmerich'in yapımcısı olduğu Tides (Koloni) filmi sinemalarımızda gösterilirken, yönetmenliğini üstlendiği aynı zamanda ortak senaryo yazarı olduğu Moonfall (2022) filmi de dünya sinemalarıyla birlikte gösterilmek üzere gün sayıyor. 4 Şubat 2022 günü gösterime girecek olan yapımın başrollerini Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Pena ve şu an 86 yaşında olan Donald Sutherland üstleniyor.

Macera, Fantastik, Aksiyon türlerindeki IMAX seçeneğiyle izlenebilecek olan filmde, sadece 384 bin kilometre uzağımızda olan Ay'ın gizemli bir kuvvet nedeniyle yörüngesinden savrulmasıyla ortaya çıkan tehlikenin bertaraf edilmesi için uzmanların çözüm arayışları perdeye geliyor.

Moonfall (2022) Poster

Moonfall (2022) filmi, felaketler silsilesi vaat eden bir film olarak görünüyor. Yönetmen Roland Emmerich'in çizgisine bakarak varılan bu sonuç yanlış olmasa gerek.

Moonfall (2022) Konusu:

Gizemli bir kuvvet Ay'ı Dünya çevresindeki yörüngesinden savurarak yaşamı tehdit eder. Çarpışmadan sadece haftalar önce gezegen yok olmanın eşiğindeyken eski astronot Jo Fowler kurtuluşa dair bir fikir öne sürer. Ona inananlar ise eski astronot Brian Harper ve bir komplo teorisyeni olan K.C. Houseman'dır.

Moonfall (2022) Halle Berry ve Patrick Wilson
Vizyon Tarihi: 4 Şubat 2022

Yönetmen: Roland Emmerich / Senaryo: Harald Kloser, Roland Emmerich, Spenser Cohen / Görüntü Yönetmeni: Robby Baumgartner / Müzik: Harald Kloser, Thomas Wanker / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: BG Film / ABD, Çin, Kanada / 2022 / Süre: 120 dakika / Macera, Fantastik, Aksiyon / tt5834426 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Halle Berry (Jo Fowler rolünde)
Patrick Wilson (Brian Harper)
John Bradley (KC Houseman)
Michael Pena (Tom Lopez)
Donald Sutherland (Holdenfield)
Charlie Plummer (Sonny Harper)
Wenwen Yu (Michelle)

8 yorum:

  1. beklenen yapım :) birkaç güne izleme şansımız olacak sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanlarda nelerle karşılaşacağımıza dair pek çok ipucu var. Ayın taşıdığı gizem dünyanın başına büyük dertler açacak gibi. Evet, filmde olacakları merakla bekliyoruz :)
      Çok teşekkürler.

      Sil
  2. izleyebileyebilecegim türden bir sinema flimi galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Kalemyazar Moonfall'ı merakla bekliyoruz, oyuncular iyi, severiz inşallah. :) Çok teşekkürler.

      Sil
  3. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bu arada yeni bloğum saymuallim.blogspot.com hakkında sizi bilgilendirmek istedim. Ders ders oluşturduğum pratik bilgilerin öğrencilerimize faydalı olabileceğini düşünüyorum. Sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  4. Bol aksiyonlu filme benziyo..Aslında bu tür filmler bizlere bir mesaj vermeye de çalışıyor da olabilir mesela pandemiden önce virüs ve pandemiyle ilgili çok film yapılmmıştı ve işte sanki hepsini birebir yaşattılar bize bunları,hepsi planlı gibi..:) Bu filmde bize birşey anlatıyor gibi,izleyelim bakalım,ileride nelerle karşılaşacağız..🙂

    YanıtlaSil
  5. yapımcı iyi, oyuncular iyi :) patrick wilson ve paul rudd, bu ikisini o kadar çok izledim ve severim ki, sanki aileden gibi geliyolar, pierce brosnan da benim için öyle, akraba yani, çok da iyi bir insan, karısını çok seviyor, karısı şişman ama ona kilo verme diyor, paul rudd da yaşayan en çekici erkek seçildi :) scarlet johannson da akrabam :) chloe grace moritz de hala kızı :)

    YanıtlaSil
  6. Merak ettim bunu bende izleyeyim. :) Sen paylaşmasan bak dünyada haberim olmazdı.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön