16 Ocak 2022 Pazar

Kara Neme: Gelin Deresi (2022) Korku Filmi

Kara Neme: Gelin Deresi (2022)

Kemal Danacı'nın yazıp yönettiği Korku, Gerilim türündeki Kara Neme: Gelin Deresi (2022) filminde, bir grup arkadaş hafta sonu için gittikleri kampta dehşet verici olaylara tanık olacak. Leaf Film Yapım'ın üretimi olan ve 78 dakika süren yerli Korku filmi paranormal olayları perdeye taşıyor.

Kara Neme: Gelin Deresi (2022) Korku Filmi Afiş

Kara Neme: Gelin Deresi (2022) Konusu:

Sosyal medya kanalı olan Semih, eşi Burcu'yu da yanına alarak 1 milyon takipçiye ulaşmak için kampta yaşadıkları her şeyi videoya çekmek ister. Yeni evlenen arkadaşları Ayhan ve Merve'yi de çok güzel vakit geçireceklerini vaat ederek kampa davet ederler. Semih'in amacı doğum günü yaklaşan eşi Burcu'ya sürpriz yapmaktır. Ancak atladıkları şey, yeni taşındıkları evdeki lanetin de onlarla beraber gelmesidir. Keyifli başlayan kamp, Ayhan'ın esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla ürkütücü bir hâl alır. Paranormal olayların başlangıcı olan bu olaydan sonra kampta kâbus yaşanmaya başlar.

Vizyon Tarihi: 21 Ocak 2022

Yönetmen: Kemal Danacı / Senaryo: Kemal Danacı, Onur Özcan / Görüntü Yönetmeni: Kemal Danacı, Onur Özcan / Müzik: Ömer Zeyrek / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Leaf Film Yapım / Türkiye / 2022 / Süre: 78 dakika / Korku, Gerilim

Oyuncu Kadrosu:

Halil Balıkçı, Sanaz Zahraei, Kyamran Aliyev, İrem Büğrüoğlu, Erol Sertel, Murat Yılmaz, Turgut Çömlek, Reyhan Koç ve İsmail Özcan.

6 yorum:

  1. Konu oldukça tanıdık. İsim ise oldukça değişik. İzleyeni bol olur umarım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kara Neme anlamını yazının içinde açıklayabilirmişim aslında. Fırsatı kaçırmışım. :) Ekşi Sözlük açıklamasını buraya bırakıyorum. Merak edenler bu bilgiden faydalansın;
      "Kötü ruhların genel adı. Kötü ruhlara Altay Türkleri kara neme, Yakut Türkleri abası, Uygur Türkleri yek adı verir; ayrıca yek sözcüğü Uygur Türkçesi'nde şeytan kavramının karşılığıdır."

      Sil
    2. İlave bilgi için teşekkürler. Kara neme ne demek diye araştıranlar ilk bu sayfaya baksın. :)

      Sil
  2. The poster of the movie is really scary. :)

    YanıtlaSil
  3. yıllar önce 13. gün ile başlayan bu konuda hala iş var demek ...

    YanıtlaSil
  4. tam amerikan korku filmi konusu tipik :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön